Paris Hilton: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 15 ετών

«Φοβάμαι να βρεθώ σε ιατρείο, φοβάμαι τις ενέσεις και τους ορούς» αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Must Read

H Paris Hilton έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Glamour και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή έγινε παρά τη θέλησή της σε ηλικία 15 ετών.

Ο βιαστής της ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας τον οποίον γνώρισε σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια και σύμφωνα την ίδια έριξε κάτι στο ποτό της και τη βίασε. Εκείνη την εποχή η Paris Hilton ζούσε με τη μητέρα και τη γιαγιά της στο Palm Springs και είχε πάει στο Los Angeles για να δει τους φίλους της ενώ σύχναζε στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City «σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο». Σύμφωνα με τα όσα είπε «μεγαλύτεροι άντρες πάντα τριγυρνούσαν στα καταστήματα» και εκείνη και οι φίλες της “τους μιλούσαν” και τους έδιναν τους αριθμούς των βομβητών τους».

Μια μέρα μια παρέα ανδρών την προσκάλεσε μαζί με τις επίσης ανήλικες φίλες της σε ένα σπίτι όπου και τις κέρασαν δροσερά κρασιά με μούρα και ενώ εκείνη δεν έπινε τότε ένας από αυτούς ήταν ιδιαίτερα πιεστικός μαζί της και την έπεισε να πιει το ποτό της. «Όταν ήπια μία ή δύο γουλιές, αμέσως άρχισα να αισθάνομαι ζαλάδα. Δεν ξέρω τι έβαλε εκεί μέσα- υποθέτω ότι ήταν κάποιο ναρκωτικό» εξομολογήθηκε.

Τότε εκείνη λιποθύμησε και όταν ξύπνησε κατάλαβε ότι κάτι περίεργο της είχε συμβεί. «Θυμήθηκα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είχα οράματα ότι τον έβλεπα από πάνω μου, να μου κλείνει το στόμα, να μου λέει, “ονειρεύεσαι” και να μου το ψιθυρίζει στο αυτί».

Αυτός ο βιασμός έγινε δυο χρόνια πριν εκείνη βρεθεί στο Provo Canyon School στη Γιούτα, όπου όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν της έδιναν φάρμακα με το ζόρι και την υπέβαλλαν σε γυναικολογικές εξετάσεις μέσα στη νύχτα.

«Ήμουν απλά ένα μικρό κορίτσι. Απλά νιώθω ότι μου έκλεψαν την παιδική μου ηλικία», δήλωσε στο Glamour, προσθέτοντας ότι η παραμονή τη στο Provo συνέβαλε στην απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να αποκτήσουν τον γιο τους Phoenix Barron Hilton Reum, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Paris Hilton που σήμερα είναι 42 ετών ρωτήθηκε αν επέλεξε να γίνει μητέρα μέσω παρένθετης λόγω της ηλικίας της κι εκείνη απάντησε πως: «Όχι» συμπληρώνοντας ότι θα χρησιμοποιούσε παρένθετη μητέρα ακόμα και αν ήταν 20. «Απλά φοβάμαι τόσο πολύ – ακόμα και να βρεθώ σε ένα γυναικολογικό ιατρείο. Φοβάμαι τις ενέσεις και τους ορούς που βάζουν», τονίζοντας ότι ήθελε «τόσο πολύ» οικογένεια, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει «το σωματικό κομμάτι της διαδικασίας».

Η Paris Hilton αποκάλυψε επίσης ότι έκανε έκτρωση στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κάτι για το οποίο «δεν ήθελε να μιλήσει γιατί το θέμα ήταν ταμπού» εκείνη την εποχή. «Ήμουν παιδί και δεν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This