Μπέττυ Μαγγίρα: Όταν στέφθηκε «Σταρ Θράκη» σε ηλικία 17 ετών το 1991

Ο διαγωνισμός έγινε στο Club Σφίγγα

Must Read

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπήκε στο χώρο της showbiz από πολύ μικρή ηλικία, όταν πίσω στο 1991 έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Θράκη στο club Σφιγγα και μάλιστα πήρε τον τίτλο. Το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από εκείνη την ημέρα, προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της στο OPEN “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”

Στη σπάνια αυτή φωτογραφία, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν μοιάζει καθόλου με το σήμερα. Τότε ήταν μόλις 17 ετών είχε μακριά μαύρα μαλλιά και αποκάλυψε πως ένα από τα έπαθλα που κέρδισε από αυτό τον διαγωνισμό ομορφιάς, ήταν μια μπαμπού πολυθρόνα “Εμμανουέλα” την οποία είχε επί χρόνια στο μπαλκόνι της.

“Αύριο θα φέρω την κορδέλα, θα σας φέρω φωτογραφία, δεν θα με αναγνωρίσετε πιστεύω. Είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη κάποια κορίτσια. Και ήρθε η τότε Star Βορείου Ελλάδος να με βραβεύσει, έφερε τη μπέρτα αυτή που θα φορούσα τσαλακωμένη σε νάιλον σακούλα. Και το έπαθλο ήταν μία μπαμπού πολυθρόνα Εμμανουέλα. Αυτή την πολυθρόνα την είχα στο μπαλκόνι μου για χρόνια. Μετά με τα πλυσίματα, ξέφτισε. Αν θέλουν οι κόρες μου να ασχοληθούν με το μόντελιγνκ, θα τις έστελνα σε γραφείο. Με τα καλλιστεία δεν γίνεται δουλειά”, σημείωσε στον αέρα της εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This