Η φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει έρθει κοντά με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο

«Ψίθυροι καρδιάς!»

Must Read

Τι… τρέχει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγο; Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στα δημοσιογραφικά γραφεία, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, η οποία χώρισε πριν από μερικούς μήνες από τον ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου, έχει έρθει πλέον πολύ κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο, που συνεργάζεται με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η είδηση για τους τίτλους τέλους στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο η διάσταση ανάμεσα στην ίδια και στον πρώην, πλέον, σύζυγό της υπήρχε αρκετό καιρό νωρίτερα, συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ζούσαν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σχετικές αποκαλύψεις έκανε, άλλωστε, και ο πατέρας της αγαπημένης τραγουδίστριας Γιάννης Ζουγανέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Εχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι, που ναι μεν είναι δικό μου, αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι από το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προστριβές, αλλά πολιτισμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης στο «Λοιπόν» όταν ρωτήθηκε σχετικά με το διαζύγιο της κόρης του.

Ο Νίκος Συρίγος, από την άλλη μεριά, είναι επίσης διαζευγμένος και έχει δύο κόρες που λατρεύει. Η γνωριμία του με την Ελεονώρα έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της. Μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, ωστόσο, τους δόθηκε η αφορμή να πλησιάσουν  περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές… εξέλιξης σε κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This