Ο Μπάρακ Ομπάμα βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και μετά από τις διακοπές του στα νησιά ήρθε και στην Αθήνα για το «Obama Foundation Leaders».
Ο σεφ ο οποίος μαγείρεψε για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν ο Λευτέρης Λαζάρου και όπως είπε ο Μπάρακ Ομπάμα ενθουσιάστηκε και τον συνεχάρη ενώ ο ίδιος προσπάθησε να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα.
«Εμένα με κάλεσαν από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η διοργάνωση μου ζήτησε να μαγειρέψω για τον ίδιο το μεσημεριανό του γεύμα. Ήταν ριζότο κρόκος Κοζάνης και γαρίδες. Φέτα σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες. Το γλυκό ήταν φράουλα με έναν από τους κορυφαίες ζαχαροπλάστες του βαρούλκο. Ήταν εποχιακό προϊόν. Χρόνος που δόθηκε ήταν 30′ δεν είχε παραπάνω χρόνο…το καλό είναι ότι το απόλαυσε. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να χωρέσουμε όσο περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα» ανέφερε ο σεφ.