Κωνσταντίνος Βασάλος: «Στο Survivor απλά αυνανίστηκα! Σκεφτόμουν διάφορα…»

Η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το περιβόητο «Α»!

Must Read

Πολλά είχαν ακουστεί για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Φήμες θέλανε το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2017 στο Survivor, να έχει χωρίσει ωστόσο κανένας δεν το επιβεβαίωνε.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως αποκάλυψε μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» πως είναι ελεύθερος.

Μέσα στο Survivor όμως τον είδαμε να αφιερώνει τη νίκη του σε ένα «Α». Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραδέχτηκε πως: «Το “Α” είναι πρόσωπο και θα το αποκαλύψω όταν είμαι έτοιμος»


Το «Okmag», όμως αποκάλυψε πως η κοπέλα που αναφερόταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι η ρεπόρτερ του Survivor, που ακούει στο όνομα Αντωνία.

Ωστόσο ο ίδιος το διέψευσε.

Ο χωρισμός του Βασάλου και της Ευρυδίκης ήταν βελούδινος. Οι δυο τους φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η Βαλαβάνη μάλιστα σχολίασε τις νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στο instagram account του.


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάλιστα επιβεβαίωσε και εκείνη τον χωρισμό τους και αποκάλυψε πως υπάρχει αγάπη μεταξύ τους και πως έχουν επικοινωνία.
«Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή και το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας αλλάζεις… Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει», είπε αρχικά η αθλητικογράφος.

Για τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Μουτσινά ότι είναι ελεύθερος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο, με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί».

Ο Βασάλος μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και συγκρίνοντάς το με αυτό που συμμετείχε εκτιμά πως: «Το 2017 ήταν τελείως αυθόρμητο, ενώ το φετινό πολύ προβλεπόμενο. Ήταν σαν να τα έβλεπες όλα μπροστά σου! Ήξερες ότι θα πας στο συμβούλιο και ότι θα τσακωθείς. Αυτοί που παίρνουν τον λόγο στο συμβούλιο, σημαίνει ότι έχουν απήχηση στον κόσμο. Όταν έβγαινε ο Μαρτίκας και μιλούσε, ήξερες ότι έχει κόσμο έξω. Ότι έχει φανατικούς αλλά και haters»,
Και συνέχισε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα! Μόνο ότι είχε κολλήσει το μυαλό μου και τσακωνόταν μια εβδομάδα με τη Μαριαλένα. Η τοποθέτησή μου ήταν σωστή αλλά ήταν λάθος που το διαιώνισα. Όταν είσαι μέσα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και οι έξι μήνες είναι σαν έξι μήνες. Δένεσαι πολύ συναισθηματικά! Δεν έκλαψα με τη μάνα μου, αλλά έκλαψα με πράγματα που με άδειασαν. Είναι σαν να σε αδειάζει ο φίλος σου! Είχε απομακρυνθεί γιατί ήθελε να με ψηφίσει. Καλύτερα πιάσε με ρε φίλε και πες μου ότι θα με ψηφίσεις. Έβαλα τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα με αδειάσει με αυτόν τον τρόπο».
Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Βασάλος αποκάλυψέ αν υπήρχε συνεύρεση στο φετινό Survivor ενώ πρώτα αναφέρθηκε στην πρώτη του ερωτική εμπειρία.
«Έκανα σεξ πολύ μεγάλος 18 χρονών βασικά. Πρέπει να ήμουνα δύο μήνες πριν κλείσω τα 18. Την πρώτη μου φορά είπα τι βλακεία είναι αυτό δεν πάω να αυνανιστώ μόνος μου. Είπα κάτσε να το ξανά προσπαθήσω και πάλι δε μ’ άρεσε πέρασε ένας μήνας για να μ’ αρέσει», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν έγινε σεξ το φετινό survivor!», είπε χαρακτηριστικά και όταν τον ρώτησε ο Φίλιππος αν έκανε ο Σάκης με τη Μαριαλένα απάντησε «A ναι έγινε. Δεν θα έκανε το ζευγάρι σεξ, πήγαμε τόσα ταξίδια άμα δεν κάνανε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ δεν έκανα απλά αυνανίστηκα. Άκου εκεί πέρα οι ορμόνες Είναι σε καταστολή επειδή δεν τρώμε. Οι συνθήκες είναι και δύσκολες γενικά αϋπνία.
Προσπαθούσα να κρατάω την τεστοστερόνη μου σταθερή, οπότε είπα στον εαυτό μου, ότι πρέπει να κάνεις με το ζόρι έστω κι αυτό. Σκεφτόμουνα διάφορα. Ωραίο βίντεο αυτό τι σκεφτόταν ο Κωσταντίνος όταν τον έπαιζε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Όσον αφορά την πρώην σύντροφό του δηλωσε πως: «Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με μια κοπέλα και λένε “νέο ζευγάρι στην πόλη”. Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός! Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο. Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει η κριτική. Έξι μήνες έκανα αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου! Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη!».

Η πρώην σύντροφός του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star», μίλησε για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχουν συναντηθεί.

«Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τώρα που κι εκείνος γύρισε. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Έχουμε βρεθεί από κοντά, συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του, αλλά εγώ ήθελα να τον δω πιο μακριά».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει καθόλου το Survivor All Star γιατί δεν αντέχει την τοξικότητα, ενώ για την προσωπική της ζωή σε αυτή τη φάση εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω να πάω διακοπές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This