Ηλίας Κωνσταντίνου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της Εύης Βατίδου ότι χώρισαν

«Ο χωρισμός ήταν κοινή συναινέσει » είπε

Must Read

Η Εύη Βατίδου και ο Ηλίας Κωνσταντίνου είχε κυκλοφορήσει πως βρίσκονται σε σχέση, όμως τελικά μετά την επιστροφή από τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη, η Εύη Βατίδου εξέπληξε με τη δήλωσή της στην κάμερα, καθώς δήλωσε πως δεν υπήρχε τελικά σχέση.

Συγκεκριμένα είπε πως: «Δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε. Δεν υπάρχει σχέση, είχαν βγει δημοσιεύματα».

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου από την πλευρά του, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε την δήλωση αυτή εξηγώντας πως δεν κρατάει κακία και ο χωρισμός τους ήταν κάτω από κοινή συναινέσει.

«Είμαι πολύ καλά δεν θέλω να κάνω πλέον καμία άλλη δήλωση που αφορά την προσωπική μου ζωή σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο» δήλωσε αρχικά Ηλία Κωνσταντίνου. Ουδέν σχόλιο για τις δηλώσεις Εύης Βατίδου. Δεν με έχει πληγώσει κάτι δεν κρατάω κακία στους ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί τους…Όλα καλά είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός ήταν κοινή συναινέσει. Δεν κρατάω καμία κακία, είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι οπότε δεν κρίνω ότι πρέπει να υπάρχουν “αναμμένες φωτιές” έχει τελειώσει αυτό… ήταν και είναι καλό πάντα να κοιτάμε τα πράγματα θετικά ότι γίνεται στη ζωή μας γίνεται για καλό, εγώ έτσι έχω μάθει».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This