Ο πιο σεμνός και αριστοκρατικός γάμος της χρονιάς τελέστηκε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι της οικογένειας Παναγιωτοπούλου στην Εύβοια, στο κτήμα που παραπέμπει σε μουσείο με τα έργα της Βάνας Ξένου.
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν από λίγες ημέρες η καλλονή Ντορέτ Παναγιωτοπούλου, θυγατέρα του επιχειρηματία Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου και της διεθνούς φήμης εικαστικού Βάνας Ξένου, με τον Νικόλα Κωνσταντινίδη, Vice Chairman της DEKA SA.
Την παράσταση στη σεμνή τελετή όσο και στο γαμήλιο δείπνο που ακολούθησε στον κήπο της έπαυλης και θύμιζε παλιές, καλές εποχές, χωρίς show off, όπως τα παλιά τζάκια ξέρουν και επιλέγουν να στήνουν, έκλεψε η νύφη τόσο με την ομορφιά όσο και με το απλό, λιτό, δωρικό φόρεμα-νυφικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Esrpesso», το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, επισημοποίησε με «happy end» τη σχέση του στην Εύβοια, σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, καθώς ο πατέρας της νύφης Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος τυγχάνει ετεροθαλής αδελφός της αξέχαστης ηθοποιού Νόνικας Γαληνέα, που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή.
Μάλιστα, η καλλονή νύφη φέρει το όνομα της θρυλικής γιαγιάς της, της Ντορέτ Καραιωσηφόγλου. Μεταξύ των καλεσμένων από το Παρίσι έφτασε και η άλλη θεία της νύφης, η Ελένη Αθανασιάδη-Παναγιωτοπούλου, σύζυγος του Αλέξανδρου Αθανασιάδη, που δολοφονήθηκε τον Μάρτιο του 1988 από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.
Για την ιστορία, η grand dame Ντορέτ Καραιωσηφόγλου, κόρη βιομηχάνων -των Μύλων Αγ. Γεωργίου-, που έφυγε από τη ζωή το 2010, σε πρώτο γάμο παντρεύτηκε τον δικηγόρο Πέτρο Γαληνέα, με τον οποίο απέκτησε την κόρη τους Νόνικα Γαληνέα, την αξέχαστη Ελληνίδα σταρ. Λίγα χρόνια αργότερα, μετά το διαζύγιό τους, η Ντορέτ τέλεσε τον δεύτερο γάμο της, με τον εργοστασιάρχη Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο, και μαζί απέκτησαν τον Αλέξανδρο τζούνιορ.
Ωστόσο ο Παναγιωτόπουλος είχε άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον Μίκη και την Ελένη. Και τα τέσσερα παιδιά μεγάλωσαν μαζί και αγαπημένα. Ο τρίτος μεγάλος έρωτας και θυελλώδης σχέση της γιαγιάς της νύφης Ντορέτ Καραιωσηφόγλου ήταν με τον Στρατή Ανδρεάδη, καθηγητή, εφοπλιστή και τραπεζίτη (της Εμπορικής), του οποίου η περιουσία στην Ελλάδα κρατικοποιήθηκε μετά τη Μεταπολίτευση, από την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.