Η Μπριγκίτε Νίλσεν ξεφτιλίζει τη Μαντόνα: «Και τη χαστούκισα και “πήγα” με τον Σον Πεν»! (video)

Must Read

Η Μπριγκίτε Νίλσεν δεν είναι θαυμάστρια της Μαντόνα και το απέδειξε με τον… καλύτερο δυνατό τρόπο!

Καλεσμένη του τηλεοπτικού μαγκαζίνο «The Talk» του δικτύου CBS, η 56χρονη ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι βρήκε την ευκαιρία να… επιτεθεί στη «βασίλισσα της ποπ», την οποία, προφανώς, δεν χωνεύει και τόσο.

Η αφορμή της ήταν η απαράδεκτη συμπεριφορά της απέναντί στους fans της, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός πως, όχι μόνο τούς είχε «στο περίμενε» για δύο ολόκληρες ώρες, αλλά όταν επιτέλους ανέβηκε στη σκηνή του Λας Βέγκας για να ξεκινήσει τη συναυλία της, απάντησε ειρωνικά στις διαμαρτυρίες τους, λέγοντας: «Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε. Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ»,

Η παραπάνω συμπεριφορά προκάλεσε την… έκρηξη της Νίλσεν, η οποία, με την ευκαιρία, θυμήθηκε «ένδοξες» στιγμές του παρελθόντος. Έτσι, αφού πρώτα τη χαρακτήρισε «γελοία και απαράδεκτη», συμπληρώνοντας πως «δεν είναι η βασίλισσα», κατόπιν ανέφερε το ακόλουθο… πιπεράτο περιστατικό:

«Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς», θυμήθηκε η Νίλσεν, για να προσθέσει ότι, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, της έδωσε ένα χαστούκι «τόσο δυνατό» που την… ταρακούνησε για τα καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι «είναι κάπως μικροκαμωμένη και εγώ είμαι τεράστια»!

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω», συνέχισε η Δανή σεξοβόμβα στο ίδιο ύφος, για να ολοκληρώσει με μια αποκάλυψη-βόμβα:
«Το καλύτερο όμως είναι ότι, δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής απέναντί μου, καθώς, βρισκόμενη στη Νότια Γαλλία, έκανα one night stand με τον -τότε σύζυγό της- Σον Πεν!».

Δείτε στο βίντεο το… χαμό που προκάλεσαν στο κοινό της εκπομπής οι απολαυστικές δηλώσεις της Μπριγκίτε Νίλσεν:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This