Ο Πάρις Καραγιαννόπουλος που τραγούδησε με την Άννα Βίσση το «Μάγκαβα τουτ» επιστρέφει στη δισκογραφία

«Μέσα στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό αλλά το έχω περάσει σαν να μην το άκουσα, σαν να μην το είδα, τίποτα. Ήταν όμως ενοχλητικό και πολύ βαρύ» εξομολογήθηκε

Must Read

Πριν από 25 χρόνια, η Άννα Βίσση τραγούδησε ένα ντουέτο με τον Πάρι Καραγιαννόπουλο το «Μαγκαβα τουτ», το κομμάτι που έγινε μεγάλη επιτυχία και είχε ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Σήμερα, ο Πάρις Καραγιαννόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στη δισκογραφία καθώς το τραγούδι είναι το πάθος του και μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes”  για το τότε και το τώρα ενώ αναφέρθηκε και στο ρατσισμό που βίωσε εξαιτίας της καταγωγής του.

«Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από το ντουέτο με την Άννα Βίσση. Είχα παίξει τότε στα πρώτα 10 επεισόδια του σίριαλ «Ψίθυροι καρδιάς» και, επειδή ο Απόστολος Γκλέτσος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο (σ.σ. Καρβέλα) και την Άννα, τραγουδούσα εκεί στα γυρίσματα και μου λέει «για τραγούδα μας λίγο γιατί σε ακούω». Έτυχε να είναι εκεί και ο πατέρας μου και είπε: «μήπως μπορούμε να τον βοηθήσουμε τον μικρό;». Πήρε το κινητό στα χέρια του και πρόλαβα και είδα μόνο το όνομα «Νίκος». Σκέφτομαι από μέσα μου, «λες να είναι ο Καρβέλας;» και μου είπε πως είναι» ανέφερε αρχικά ο Πάρις Καραγιαννόπουλος.

«Χτύπησε η καρδιά μου, τακ τακ, λέω «τι γίνεται τώρα;». Μετά δεν χάθηκα έτσι μέσα σε μια νύχτα. Όταν έκανα τον δίσκο με τον Νίκο και δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω γιατί δεν μιλούσα εγώ με κάποιον παραγωγό και τις εταιρείες. Δεν μπορούσα να μιλήσω εγώ, ο Νίκος Καρβέλας. Το μόνο που μου έλεγαν ήταν πως είναι μεγάλο το μπάτζετ» πρόσθεσε.

«Έκανα εισαγωγές – εξαγωγές με την δουλειά μου, ξενοδοχειακοί εξοπλισμοί. Μετά από χρόνια όμως, επειδή βλέπω ότι αγαπάω και λατρεύω αυτό που κάνω, ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή» εξομολογήθηκε, επίσης, ο Πάρις Καραγιαννόπουλος και κατέληξε, «Μέσα στον χώρο έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό αλλά το έχω περάσει σαν να μην το άκουσα, σαν να μην το είδα, τίποτα. Ήταν όμως ενοχλητικό και πολύ βαρύ».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This