Παράδειγμα προς μίμηση η Φελίσια Τσαλαπάτη: Έσωσε ένα ετοιμοθάνατο γατάκι

«Ήταν σαν νεκρός οπότε τον μάζεψα»

Must Read

Στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας έχουμε συναντήσει αρκετές φορές στον δρόμο σκοτωμένα γατάκια, επειδή κάποιος οδηγός δεν πρόλαβε να φρενάρει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να πατήσει κάποιο την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο.

Με ένα τέτοιο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη σήμερα το πρωί η Φελίσια Τσαλαπάτη λίγο πριν πάει στην δουλειά της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» όμως, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να το πάρει μαζί της και να το πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Η ίδια αποκάλυψε μέσω του instagram account της, πως το γατάκι που βρήκε πεσμένο στο δρόμο ήταν ετοιμοθάνατο, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό της για το «μέλλον» του.

«Οδηγούσα για να πάω στη δουλειά μου και καθώς οδηγούσα, πάτησαν αυτόν. Ήταν σαν νεκρός οπότε τον μάζεψα. Κάποια στιγμή ξύπνησε την ώρα που οδηγούσα και με έχει κάνει μέσα στη γρατζουνιά και τη δαγκωνιά. Πάω στο νοσοκομείο. Θα αργήσω στη δουλειά μου εννοείται. Μετά τι θα τον κάνω… Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This