Βασιλική Σελήνη: Δείτε τη δεύτερη σύζυγο του Νίκου Παππά

Εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open ως news operation manager

Must Read

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς εκλέγεται από το 2015 στη Β’Αθηνών και από το 2019 στη Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει τόσο Υπουργός Επικρατείας, όσο και Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Πρόσφατα ήταν και υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο δεν πήρε υψηλό ποσοστό και τώρα υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη στην πορεία της Προεδρίας.

 

Στην προσωπική του ζωή κρατάει χαμηλούς τόνους. Από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Παντοπούλου έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ενώ ο δεύτερος γάμος του είναι με την Βασιλική Σελήνη που εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open ως news operation manager. Οι δυο τους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης το 2022 και όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι που ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μετά το γάμο του στη Βαρκελώνη για το μήνα του μέλιτος και κατά την επιστροφή στο γραφείο η Βασιλική Σελήνη μοίρασε στο γραφείο της γλυκά αποκαλύπτοντας την ευχάριστη είδηση.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This