Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Διαγνώσθηκα με την ασθένεια που είχε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης»

«Του κρατούσαν τα μάτια με οδοντογλυφίδες...» πρόσθεσε ο γνωστός σεφ

Must Read

O γνωστός ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μακρυνιώτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και εξομολογήθηκε κάποια προβλήματα υγείας τα οποία τον ταλαιπωρούν, όπως η μυασθένεια Gravis και η μανιοκατάθλιψη.

«Πριν από 4 χρόνια διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis, ένα νόσημα που παλιά ονομαζόταν βαριά μυασθένεια. Ονομαζόταν βαριά γιατί αν είχες αυτή την ασθένεια… χαιρετούσες. Αυτό είχε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης που του κρατούσαν τα μάτια με οδοντογλυφίδες. Προκαλεί αδράνεια στους μυς. Είναι μη αναστρέψιμη ασθένεια. Μια μέρα έπεσε το μάτι μου μυϊκά, ψάχναμε για αρκετά χρόνια, δεν το βρίσκαμε. Όταν πέφτει, ασυναίσθητα ανοίγει περισσότερο άλλο. Κάναμε συνέχεια εξετάσεις. Το βρήκαμε πριν 4 χρόνια. 

 

Ήταν ένα σοκ. Μπήκα κατευθείαν να το ψάξω και έλεγε προσδόκιμο όριο ζωής. Και λες κάτσε να κρατηθώ λίγο εκείνη τη στιγμή. Σκέφτηκα κατευθείαν την κόρη μου. Μου είπαν ότι απαγορεύεται το μπότοξ, καθόλου κούραση. Εγώ άνθρωπος του γυμναστηρίου, της πολλής δουλειάς. Μου είπαν δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου, συν μια φαρμακευτική αγωγή κάθε τρεις ώρες. Χτυπάει ένα ξυπνητήρι. Η μεγαλύτερη ευλογία που μου έδωσε ο Θεός… το τρίωρο.  Ό,τι και να πάθει ένας άνθρωπος είναι στην ανθρώπινη φύση του να το ξεπερνάει και να είναι δυνατός. Μου έχει αλλάξει τη ζωή», είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

«Έκανα πολύ καιρό να το διαχειριστώ. Στην αρχή έπεσα σε μία κατάθλιψη. Έχω και μία μανιοκατάθλιψη διεγνωσμένη και γίνεται πόλεμος. Αλλά η Μιχαέλα, η κοπέλα μου, οι γονείς μου με βοήθησαν. Κάθε 1,5 χρόνο έχω μία έξαρση, που μπορεί να νοσηλευτώ. Έχω έρθει και έχουμε κάνει εκπομπή ενώ είμαι σε έξαρση. Γυρίζω από την άλλη, το ελέγχω. Η κόρη μου με είχε δει στο ξενοδοχείο που έπεσε το μάτι μου και της εξήγησα. “Είσαι δυνατός” μου λέει. Είμαι πιο δυνατός από αυτό. Στην αρχή ήταν καταρρακωμένοι όλα. Η Βάσω Μαζωνάκη είναι βράχος. Είναι ωραίο να είσαι τυχερός και να έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια με συγκίνηση ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This