Η Έλενα Ασημακοπούλου και η κόρη της Μαρία Ροζάρια Τσιρίλο, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στους Δελφούς και η ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την εξόρμησή τους ενώ εμείς παρατηρήσαμε πόσο έχει ψηλώσει η 13χρονη κόρη της ηθοποιού και του πρώην συζύγου της παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο.
Στη λεζάντα του άλμπουμ των φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Ασημακοπούλου έγραψε:
“Η τελευταία φορά που ήρθα στους Δελφούς ήταν στην ηλικία της κόρης μου…προσπάθησα να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου αλλά τελικά διαπίστωσα πως εκείνη θυμόταν περισσότερα από εμένα καθώς τα είχε διδαχθεί πρόσφατα και με εντυπωσίασε! Τελικά αυτή η εκδρομή μάλλον έμαθε περισσότερα σε εμένα παρά σε εκείνη….😜😜😜”