O Kωνσταντίνος Βασάλος έκλεισε τα 34 με τούρτα που έγραφε: «Dua Lipa σε θέλω»

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 34 του χρόνια, κάτι που όπως ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον στεναχωρεί καθώς περνούν τα χρόνια και μεγαλώνει.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με την τούρτα του η οποία έχει όχι απλά ως έμπνευση αλλά είναι ξεκάθαρα αφιερωμένη στο crush του για την …Dua Lipa στην οποία είχε στείλει και μήνυμα μέσω του Instagram χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση. Την ιδέα όμως για την τούρτα την είχαν οι φίλοι του καθώς είχαν διάθεση να τον τρολάρουν με τον ίδιο να λέει πως τη βρίσκει …θλιβερή.

Πάνω στο γλάσο, η τούρτα έγραφε: «Dua Lipa σε θέλω». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνόδευσε τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «Δεν ξέρω τι είναι πιο στενάχωρο! Ότι έγινα 34😏 Ο χρόνος που περνάει; Η τούρτα;(δεν την έφτιαξα εγώ). Όπως και αν έχει σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές!!!❤️».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This