Γρηγόρης Βαλτινός: «Δεχόμουν bullying στο σχολείο επειδή “δεν είχα” πατέρα»

«Με πόναγε πολύ βαθιά»

Must Read

Ο Γρηγόρης Βαλτινός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως τον πατέρα του τον γνώρισε σε ηλικία 20 ετών και μάλιστα η συνάντησή τους έγινε σε ουδέτερο έδαφος.

Σε ηλικία ενός έτους, οι γονείς του ηθοποιού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο πατέρας του τότε αποφάσισε να πάει στην Αμερική και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη όταν εκείνος ήταν ήδη 20 ετών. Παρόλο που υπήρχε πατριός, η πατρική φιγούρα έλειπε από τη ζωή του ωστόσο στον συγχώρησε.

Για τις επιπτώσεις που είχε η απουσία του πατέρα του στη ζωή του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμάδες» όπου αποκάλυψε πως: «Δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά στην παιδική μου και στην νεανική μου ηλικία. Ο πατέρας μου ήταν στην Αμερική και πιθανόν να μου έλειψε το πατρικό πρότυπο αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω ποτέ. Νόμιζα ότι έτσι είναι τα παιδιά, ότι είναι χωρίς πατέρα».

«Στο σχολείο βέβαια υπήρχε ένα bullying, με εκφράσεις όπως “που είναι ο πατέρας σου;” ή “γιατί δεν έρχεται να πάρεις τους βαθμούς;” και “γιατί έρχεται πάντα η μάνα σου;” και τα λοιπά. Εκεί ένιωθα πραγματικά λίγο άσχημα και έλεγα: “δεν είναι εδώ”, “είναι έξω”, “δουλεύει” και τέτοια. Προσπαθούσα δηλαδή να το δικαιολογήσω. Με πόναγε πολύ βαθιά, δεν με πόναγε όμως προς τα έξω ώστε να φανεί αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι αν είναι κανείς τυχερός, όλο αυτό το μεταβολίζει πολύ θετικά. Δηλαδή αισθάνομαι ότι πραγματικά ήμουν πάρα πολύ τυχερός σε πολλά τέτοια σημεία. Δεν με στράβωσε αυτό το πράγμα ώστε να θελήσω να το ξεφορτώσω κάπου αλλού», είπε στην συνέχεια.

«Δεν υπήρχε τίποτα να συγχωρέσω. Στο παρελθόν οι άνθρωποι ήταν λιγότερο πληροφορημένοι, ήταν πιο αγρίμια και ενστικτώδεις όλοι. Δεν ήξεραν τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει μια επιλογή τους. Τώρα είναι περισσότερο συνειδητοποιημένοι οι γονείς και αυτό είναι πολύ καλό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This