H ανιψιά του Μπιν Λάντεν με την μπάντα της επί σκηνής «εκτελεί» σαρδόνιους πανκ στίχους! (video)

Must Read

«Η αγάπη είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, όλοι είχαμε κάποια στιγμή στη ζωή μας κάποιον που νομίζαμε ότι τον αγαπάμε, αλλά πού στον διάολο είναι;».

Αυτός είναι ένας από τους σαρδόνιους στίχους των τραγουδιών της ανιψιάς του… Οσάμα Μπιν Λάντεν, η οποία κάνει καριέρα ως μουσικός με την πανκ μπάντα της!

ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΝΙΨΙΑ
η Wafah Dufour

Η 44χρονη Wafah Dufour, κόρη του ετεροθαλούς αδελφού του Μπιν Λάντεν, Γεσλάμ, και της Σουηδο-Ιρανής πρώην συζύγου του, Κάρμεν, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, σπούδασε Νομική στη Νέα Υόρκη, όπου μάλιστα βρισκόταν όταν ο θείος της διέταξε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το 2001.

ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΝΙΨΙΑ ΜΠΑΝΤΑ
οι Deep Tan

Λίγο αργότερα ξεκίνησε τη μουσική καριέρα της, ενώ, εν έτει 2019 ροκάρει με το συγκρότημα της, τους Deep Tan, παρέα με τη Celeste Guinness, κληρονόμο της γνωστής ζυθοποιίας, και το μοντέλο Melia Beaudoin!

Απολαύστε τις επί σκηνής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This