Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διαψεύδει ότι παντρεύτηκε την Σιακαβάρα – Ξεκατίνιασμα με τον γιο του: «Δεν θα τον καλέσω»

Απάντηση με ειρωνεία στην «επίθεση» του γιου του Θάνου Πλεύρη

Must Read

Διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει ανεβεί κρυφά τα σκαλιά της εκκλησίας με την πολύ νεότερή του Γεωργία Σιακαβάρα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

«Δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε» απάντησε στις ερωτήσεις ο γνωστός για τις χουντικές του πεποιθήσεις δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης και απάντησε με ειρωνικό ύφος στο σχόλιο του γιου του Θάνου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει και ανάρτηση στα social media προκειμένου να δείξει τη δυσφορία του με τους γεροντοέρωτες του πατέρα του.

«Εγώ ξέρω ότι βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα» είπε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε πώς όταν έρθει η ώρα να παντρευτεί, δεν θα καλέσει στον γάμο τον γιο του.



Παράλληλα, η Τζόρτζια Σιακαβάρα δήλωσε: «Δεν με ενοχλεί τίποτα. Ο καθένας έχει την γνώμη του, είναι ελεύθερος να την λέει. Απολαμβάνω την σχέση μου. Δεν με ενόχλησαν αυτά που ανήρτησαν τα παιδιά του, το κάθε παιδί θέλει τους γονιούς του να είναι μαζί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος Πλεύρης χθες έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο «Χ» με δεικτικό ύφος: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Μάλιστα, ανάρτηση έκανε και η κόρη του Φένια Πλεύρη, η οποία ανέβασε απόσπασμα από την ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This