Φεύγει από το υπόγειο της δυστυχίας ο Γιώργος Λαμπάτος! Η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε σπίτι

Must Read

Αλλαξε η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, με ένα κύμα αγάπης από όλη την Ελλάδα να γίνεται τσουνάμι αλληλεγγύης. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας» λέει σήμερα στην «Espresso» ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος για ακόμα μια φορά ευχαρίστησε την εφημερίδα που πρωτοστάτησε σε αυτόν τον αγώνα.

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη του ταλαιπωρημένου ηθοποιού ήρθε από την οικογένεια του τηλεοπτικού ταξίαρχου αστυνόμου «Θεοχάρη» της θρυλικής σειράς του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα ζωή» Γιώργου Βασιλείου, καθώς η σύζυγός του και ο γιος του Βασίλης, στη μνήμη του αλησμόνητου ηθοποιού, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ταλαιπωρημένο από την ανέχεια ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. «Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος Λαμπάτος, που είδε τη ζωή του από τα υπόγεια να ανεβαίνει σε ψηλότερα πατώματα, χάρη στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, όλες αυτές τις ημέρες δεν σταμάτησαν να του γίνονται προτάσεις τόσο για μουσικά μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια όσο και για μεγάλα θέατρα της Αθήνας. «Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε» αναφέρει ο ηθοποιός, το δράμα του οποίου έγινε viral σε όλα τα διαδικτυακά μέσα, ενώ προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση με όσα μας είχε εκμυστηρευτεί.

Ρεπορτάζ γροθιά στο στομάχι


Πρώτη η «Espresso» την προηγούμενη εβδομάδα βρήκε τον ηθοποιό σε ένα υπόγειο διαμέρισμα των 15 τ.μ. χωρίς χρήματα, να μην μπορεί να επιβιώσει. «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω… Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στον δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο! Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Επαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι μέσα στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα πάλι είναι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα. Δουλειά ζητάω. Οχι ελεημοσύνη. Οταν δεν έχεις δουλειά είσαι σαν ζωντανός νεκρός. Ζόμπι. Εναν χρόνο ταλαιπωρούμαι με το ισχίο και σε λίγες ημέρες θα μπω στο χειρουργείο» είχε αναφέρει ο ίδιος με μάτια δακρυσμένα. Στους τοίχους του υπόγειου διαμερίσματος ο ηθοποιός είχε κολλήσει με σελοτέιπ παλιές φωτογραφίες από τότε που ο ίδιος μεσουρανούσε δίπλα στον Ηλιόπουλο, στον Βουτσά, στον Τσιβιλίκα, στον Φιλιππίδη, στον Σεφερλή. «Τώρα επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ τον μήνα συν το επίδομα ενοικίου, που είναι 70 ευρώ. Πέθαναν και οι γονείς μου και δυστυχώς τα πράγματα για εμένα είναι πολύ πολύ δύσκολα» έλεγε ο ίδιος στην «Espresso» ώσπου η ζωή του άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη!

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This