Στέλλα Μιζεράκη και Dr. Χταπόδιας διαψεύδουν το χωρισμό τους με ένα αστείο βίντεο

Must Read

Την περασμένη Δευτέρα, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού» πως η Στέλλα Μιζεράκη και ο σύντροφός της Dr. Χταπόδιας έχουν χωρίσει μετά από τέσσερα χρόνια εξαιτίας της απόστασης. Εξήγησε πως ο Dr. Χταπόδιας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στην Κύπρο και γι αυτό οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, χωρίς ωστόσο να έχουν πάψει να αγαπιούνται.

Ωστόσο το ζευγάρι θέλησε να διαψεύσει την είδηση του χωρισμού του με ένα αστείο βίντεο, το οποίο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Στέλλας Μιζεράκη στο Instagram. Σε αυτό, το ζευγάρι κάθεται στον καναπέ και διαβάζει την είδηση του χωρισμού του στα sites, αναρωτιέται αφού έχει χωρίσει γιατί βρίσκεται εκεί μαζί και έτσι εκείνη αποχωρεί.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This