Για ποιο λόγο η Σοφία Βεργκάρα κορνιζάρισε μια γυμνή φωτογραφία της στη ντουλάπα;

Ποια είναι η σημασία αυτού του πολύ ιδιαίτερου αντικειμένου για την ίδια;

Must Read

Η Σοφία Βεργκάρα, άνοιξε τις πόρτες της έπαυλής της στο Beverly Park για το εξώφυλλο του «Architectural Digest» του Μαρτίου και μεταξύ άλλων είδαμε και την υπέροχη ντουλάπα της η οποία είναι γεμάτη με πολυτελή ρούχα, τσάντες και παπούτσια. «Εδώ είναι που πραγματικά ζω: στην ντουλάπα μου», παραδέχτηκε η ίδια. «Εδώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου. Αυτό είναι σαν το όνειρο ενός κοριτσιού».

Η Σοφία Βεργκάρα αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Τζο Μανγκανιέλο με τον οποίο χώρισαν πέρσι μετά από επτά χρόνια. Βλέποντας το βίντεο μάθαμε μεταξύ άλλων πως λατρεύει την τραπεζαρία της στην οποία το ταβάνι είναι ζωγραφισμένο στο χέρι, πως είναι συλλέκτρια πορσελάνων, έχει μια υπέροχη κουζίνα ωστόσο δεν ξέρει να μαγειρεύει, κι αυτός που είναι ο σεφ της οικογένειας είναι ο γιος της Manolo, κάνει επίσης συλλογή από κρυστάλλινα πτηνά.

Έδειξε επίσης το “σημείο της χαράς” στο σπίτι της που είναι το μπαρ και την πισίνα της στην οποία έχουν θέα όλα τα υπνοδωμάτια. Οι κήποι της είναι γεμάτοι με φυτά που θυμίζουν τη Μεσόγειο και υπάρχουν τζάκια τόσο στο σαλόνι όσο και στην κρεβατοκάμαρά της.

Η “Griselda” μοιράστηκε με τους τηλεθεατές διάφορα αντικείμενα τα οποία υπάρχουν πάνω στο μεγάλο μαρμάρινο έπιπλο της γκαρνταρόμπας της τα οποία έχουν μεγάλη αξία για εκείνη: «Όλα αυτά τα πράγματα στον πάγκο είναι πολύ ξεχωριστά για μένα» είπε και έδειξε μια αντίκα που αγόρασε από ένα κατάστημα στο Παρίσι και μια πολύτιμη φωτογραφία του αδελφού της που έχει πεθάνει και της ξαδέλφης της, που επίσης έχει φύγει από τη ζωή.

Αυτή όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι μια ασπρόμαυρη γυμνή της φωτογραφία, την οποία έχει σε μια  κορνίζα και ο λόγος που την έχει εκεί είναι όπως είπε επειδή της θυμίζει όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν της:  «Και αυτή η φωτογραφία, ήταν όταν ήμουν νέα και φρέσκια».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This