Η Σούπερ Κική δημοσίευσε το επίμαχο μήνυμα που έστειλε στο Μαυρίκιο Μαυρικίου

"Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθεις και ο κόσμος" έγραψε μεταξύ άλλων

Must Read

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη Σούπερ Κική, η οποία ξεκίνησε όταν η You Tuber αμφισβήτησε το ότι ο θεατρικός παραγωγός είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η σύζυγός του καθώς υπονόησε πως είναι γκέι.

Αρχικά, χωρίς να πει κάτι αλλά κάνοντας κάποιες χειρονομίες και γκριμάτσες αντέδρασε στο gender reveal party του ζευγαριού που αποκάλυψαν πως το φύλο του παιδιού που περιμένουν είναι κορίτσι.

Στη συνέχεια, η youtuber αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου λέγοντας πως δεν αντέχει την κοροϊδία, χωρίς να αμφισβητεί ωστόσο πως οι μαζί με την Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν καλοί γονείς.

 

“Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δε ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και ταγκ, πήρα μπορεί και 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στο βιντεάκι, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του αλλά όχι έτσι όπως νομίζεις. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γνωστός, επειδή έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μη πω τι λέει ψέματα.

Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία εννοείς. Είστε τρελοί; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέται τι μας λέει τώρα αυτός. Δε μίλησα για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εν τω μεταξύ εγώ στο βίντεο νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω. Και όντως θα γίνουν πολύ καλοί γονείς. Εγώ θεωρώ ότι οι γκέι, εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική” αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Σούπερ Κική.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου από την πλευρά του, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Σούπερ Κικής μαζί με τη δικηγόρο του Βάσια Καπερνάρου.

Έπειτα, η Σούπερ Κική ανέβασε στα instastories απόσπασμα από την εμφάνιση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη “Super Κατερίνα”, ενώ δημοσίευσε και τo προσωπικό μήνυμα που έστειλε στο Instagram στον θεατρικό παραγωγό.

“Μαυρίκιε θα σου απαντήσω. Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με όσες ευλογίες και όσα χειριστικά πράγματα και να πεις  δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθεις και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι ΣΟΥ” έγραψε η Σούπερ Κική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This