«Μπουρλότο» στην Eurοvision: Απειλεί με αποχώρηση η Ισπανία – Ακυρώνεται η πρόβα της Ολλανδίας

Απαίτησε από την Eurovision να διασφαλίσει τον σεβασμό της ελευθερίας του Τύπου

Must Read

Της… κακομοίρας γίνεται στον διαγωνισμό της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας, μια ημέρα πριν από τον τελικό. Στον αέρα είναι η διεξαγωγή της καταληκτικής πρόβας, στις 22:00, κατά την οποία θα ψηφίσουν τα τραγούδια οι εθνικές επιτροπές και θα καθορίσουν το 50% των αποτελεσμάτων.

Η EBU ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο διαγωνιζόμενος της Ολλανδίας δεν θα λάβει μέρος στην πρόβα αυτή και θα αξιολογηθεί από την χθεσινή του εμφάνιση. Ο ερμηνευτής Joost Klein φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άνθρωπο της τηλεοπτικής παραγωγής με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται «πολύ σοβαρή».

Απειλεί να φύγει η Ισπανία

Σε ανακοίνωσή της η Δημόσια Τηλεόραση της Ισπανίας (RTVE) αμφισβήτησε την αξιοπιστία της φετινής διοργάνωσης υποστηρίζοντας σε ανάρτηση στο Χ / Twitter: «Η ισπανική αντιπροσωπεία στη Eurovision μετέφερε στην EBU την δέσμευσή της για την ελευθερία του Τύπου και της γνώμης, και απαίτησε από την Eurovision να διασφαλίσει τον σεβασμό της».

H Ισπανία είναι μια από τις 5 χώρες που συνεισφέρουν τα περισσότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU), την διοργανώτρια Αρχή της Eurovision.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This