Χατζηθεοδώρου – Παππάς: Ειδύλλιο ήταν και… πάει

Must Read

«Αυτός ο έρωτας κοιμήθηκε νωρίς» λέει ένα διαχρονικό τραγούδι των Πυξ Λαξ που ταιριάζει μάλλον στην περίπτωση του Νίκου Παππά και της Βάλιας Χατζηθεοδώρου. Κι αυτό διότι το ειδύλλιό τους, που είχε φουντώσει τα Χριστούγεννα, φαίνεται πως… ξεφούντωσε το Πάσχα.

Κοινώς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και το γνωστό μοντέλο «τα τσούγκρισαν», αποφασίζοντας να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το «Πρωινό ΣουΣου», με συνεργάτη της εκπομπής να αναφέρει ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Παρότι και οι δύο πέρασαν το Πάσχα στο ίδιο νησί, την Πάρο, οι παρέες τους ήταν διαφορετικές και οι ίδιοι απέφυγαν τις συναντήσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς έχουν κάνει unfollow  και μπλοκ ο ένας τον άλλον στα social media.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Επειδή έχουν σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow, αλλά μιλάμε για μπλοκ. Μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Open, με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να μην επιβεβαιώνει ούτε όμως και να διαψεύδει τις παραπάνω πληροφορίες σε επικοινωνία που είχαν μαζί της από το κανάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This