Ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Αδαμόπουλο η ηθοποιός Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

H μελωδία του έρωτα

Must Read

Νέο ειδύλλιο στη showbiz. Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, κόρη των ηθοποιών Δήμητρας Παπαδήμα και Γιάννη Μποσταντζόγλου, η οποία ακολουθεί τα βήματά τους στο θέατρο, φαίνεται πως ζει έναν καινούργιο έρωτα.

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Ποιος είναι ο τυχερός που έκλεψε την καρδιά της; Ο ανερχόμενος τραγουδιστής Χρήστος Αδαμόπουλος, με τον οποίο εθεάθησαν παρέα στα βόρεια προάστια και η μεταξύ τους οικειότητα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Θαλασσινή, που κρατούσε έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά θρίλερ της Cosmote TV «42 °C», ενώ πριν από έναν χρόνο έπαιζε και στο σίριαλ του Σκάι «Γλυκάνισος», μετά τον χωρισμό της από τον συνάδελφό της ηθοποιό Κωνσταντίνο Μπιμπή, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και χαμογελάει ευτυχισμένη.

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος

Οσο για τον καινούργιο της σύντροφο Χρήστο Αδαμόπουλο, έχει καταγράψει κι αυτός μια ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική πορεία. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε καλύτερα πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο «X-Factor», όπου ήταν στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, καταφέρνοντας να παραμείνει αρκετό καιρό στο μουσικό σόου, αφού είχε κριθεί ως μία από τις καλύτερες φωνές σε αυτό.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και κυρίως στο TikTok, όπου δημοσιεύει καθημερινά βίντεο στα οποία τραγουδά αγαπημένα του τραγούδια, ενώ δείχνει στους followers του και στιγμές της καθημερινότητάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του Τl!fe, η Θαλασσινή και ο Χρήστος εθεάθησαν πρόσφατα σε γνωστό μαγαζί του Χαλανδρίου και φαίνονταν να περνούν πολύ καλά μαζί. Οι δυο τους έχουν επιλέξει ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, κρατώντας τη σχέση τους, η οποία μετρά μόλις λίγους μήνες, μακριά από τα φλας, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This