«Σοκαρισμένοι» οι Ολλανδοί μετά τον αποκλεισμό από την Eurovision – Αρνήθηκε να κάνεις δηλώσεις ο Joost Klein

«Λυπούμαστε βαθύτατα και θα επανέλθουμε για το ζήτημα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας Avrotros

Must Read

Απούσα από το σημερινό τελικό της Eurovision 2024 θα είναι η Ολλανδία μετά την απόφαση της EBU να αποκλείσει την αποστολή της χώρας από τον διαγωνισμό λόγω καταγγελίας που είχε προηγηθεί σε βάρος του εκπροσώπου της Joost Klein.

Στην πρώτη επίσημη αντίδρασή τους μετά τον αποκλεισμό οι Ολλανδοί δηλώνουν σοκαρισμένοι.

«Σοκαριστήκαμε από την απόφαση» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας, Avrotros .«Λυπούμαστε βαθύτατα και θα επανέλθουμε για το ζήτημα» επισημαίνεται στην ίδια ανάρτηση.

Καμία δήλωση από τον Klein

Από την πλευρά του ο 26χρονος Ολλανδός καλλιτέχνης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα. Μάλιστα όταν τον συνάντησαν στο Malmo Arena οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «I Love ΣουΚού» αρνήθηκε να απαντήσει.

«Τι έχεις κάνει, σύμφωνα με την EBU;», τον ρώτησε αρχικά, η δημοσιογράφος, με τον ίδιο να μην απαντά. Στη συνέχεια όταν του γίνεται η ίδια ερώτηση ο Joost Klein μπαίνει στο ασανσέρ και το μόνο που λέει είναι: «Να έχετε μια όμορφη ημέρα».




 

Υπενθυμίζεται ότι μία γυναίκα μέλος του συνεργείου παραγωγής πήγε στην Αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του εκπροσώπου της Ολλανδίας Joost Klein. Σύμφωνα με την καταγγελία ο καλλιτέχνης χειροδίκησε σε βάρος της και το περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Νωρίτερα η EBU ανακοίνωσε τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από τη διοργάνωση αναφέροντας:

«Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein δεν θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η σουηδική αστυνομία διερεύνησε την καταγγελία γυναίκας μέλους του συνεργείου παραγωγής μετά από ένα περιστατικό που ακολούθησε την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Πέμπτης το βράδυ. Όσο η νομική διαδικασία παίρνει τον δρόμο της, δεν θα ήταν σκόπιμο να συνεχίσει στον Διαγωνισμό.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης και τις εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιστατικό αυτό δεν αφορούσε κανέναν άλλο καλλιτέχνη ή μέλος της αποστολής.

Διατηρούμε πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι σε ανάρμοστη συμπεριφορά στην εκδήλωσή μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό του Διαγωνισμού. Υπό αυτό το πρίσμα, η συμπεριφορά του Joost Klein προς ένα μέλος της ομάδας θεωρείται ότι παραβιάζει τους κανόνες του Διαγωνισμού.

Ο μεγάλος τελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα συνεχιστεί τώρα με 25 συμμετέχοντα τραγούδια».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This