Φαίδρα Παπανδρέου: Η εγγονή του Ανδρέα ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Must Read

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η Φαίδρα Παπανδρέου, εγγονή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, γνώρισε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα, εγγονό του πρώην ιδιοκτήτη της θρυλικής βιομηχανίας αλλαντικών. Πυκνώνουν οι φήμες ότι αυτοί οι δυο είναι ζευγάρι, έχουν σοβαρή σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Το «κορίτσι της Σήλιας Κριθαριώτη», η Φαίδρα, η καλλονή κόρη του ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου και μοντέλο της γνωστής σχεδιάστριας, είναι πολυτάλαντη.

Σε ηλικία 14 ετών περπάτησε στα madwalk ως μοντέλο της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ σήμερα είναι φοιτήτρια και ζωγράφος.

Φαίδρα Παπανδρέου

Ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματία Γιώργου Νίκα, ο Παναγιώτης, εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση σε πολυεθνική εταιρία ενέργειας και ανάπτυξης, που εδρεύει στο εξωτερικό. Ο Παναγιώτης Νίκας ζει και δουλεύει στο Λος Αντζελες μαζί με την αδελφή του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Φαίδρα και Παναγιώτης έχουν γνωστοποιήσει τη σχέση τους στον φιλικό περίγυρο, δεν την επιδεικνύουν και κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους. Αλλωστε, η Φαίδρα Παπανδρέου έχει μπροστά της σπουδές. Γνωρίζει όμως, ως γόνος Παπανδρέου, τι σημαίνει πολιτική.

Νίκας – Παπανδρέου

Γι’ αυτό έχει δηλώσει μιλώντας για τον θρυλικό παππού της: «Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είµαι πολύ υπερήφανη που είµαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγµατικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσµος, γιατί ήταν δίπλα τους» λέει η ζωγράφος Φαίδρα Παπανδρέου, το ταλαντούχο υπέροχο πλάσμα της «δυναστείας» των Παπανδρέου!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είμαστε εξασφαλισμένοι. Οικογένεια Μητσοτάκη. Πώς η φαμίλια απομυζά το κράτος επί 150 χρόνια!
    Όλοι οι ομόκεντροι κύκλοι της πολιτικής «επιχείρησης» και οι συγγενικές λεγεώνες βολεύονται καταλλήλως. Πάνω από ιδεολογίες οι διασυνδέσεις της δυναστείας Μητσοτάκη! Όταν το 1845 γεννιόταν στη Μονεμβασιά ο Κωστής Μητσοτάκης, κανείς δεν φανταζόταν ότι για τους επόμενους δύο αιώνες η οικογένειά του θα ζούσε σχεδόν αποκλειστικά από το Δημόσιο μέσω της πολιτικής ισχύος και των καλών γάμων. Μέχρι σήμερα ο τόπος δεν έχει ζήσει σχεδόν ούτε μέρα χωρίς κάποιον Μητσοτάκη να βρίσκεται στο Κοινοβούλιο και σε πόστα εξουσίας. Δύο πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, περιφερειάρχες, αξιωματούχοι, διορισμένοι από την κυβέρνηση συγκροτούν μια λίστα Μητσοτάκηδων και συγγενών που ανάλογή της δεν μπορεί να εντοπιστεί σε καμία άλλη εκλεγμένη πολιτική «δυναστεία» της Ελλάδας ή της Ευρώπης.
    Όταν ο ελληνικός λαός εξέλεξε στην πολιτική τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέλαβε ξανά μια μακρά «υποχρέωση», την επαγγελματική τακτοποίηση της φαμίλιας διά των εδράνων. Κάθε φορά που ο ελληνικός λαός ψηφίζει έναν Μητσοτάκη είναι σαν να εκπληρώνει το πεπρωμένο της οικογένειας να βρίσκεται κάθε μέρα στη Βουλή, στους δήμους, στις περιφέρειες, στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Πρόκειται για το αγαπημένο σύστημα της φαμίλιας, το σύστημα χρήσης των κρατικών πόρων και της πολιτικής δύναμης για την απόκτηση αμύθητου πλούτου και πόστων εξουσίας.

    • peter, πιστεύω να το έχεις βιώσει για τα καλά, πως στην Αποικία, αν κρατάς από τζάκι, δεν χάνεσαι ποτέ!!
      Όσο ηλίθιος και να γεννήθηκε!! Δες ποιοι είναι ρυθμιστές της ζωής μας, από τους Απογόνους των τζακιών, και τι έπεται από τους Απογόνους των!! 1000μπούρδελο κωλάδικο!! Μόνο για Λαμόγια, Συντεχνίες, Νταβατζήδες, Ναρκέμπορους, Δημοσιοτσόγλανους Λαδομένους και συστημικούς!! Απόγονους Κοτσαμπάσηδων, Γερμανοτσολιάδων!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This