Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον «γιο» της

Must Read

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο της στο «Ταμάμ» του ΑΝΤ1. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία υποδυόταν την Μπαχάρ στο δημοφιλές σίριαλ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο φωτογραφίες της με τον μικρό Ταρίκ, ο οποίος μπορεί να μεγάλωσε από τότε που πρωτοσυναντήθηκαν οι δυο τους, αλλά παραμένει πιτσιρίκος. Η ίδια, μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή της στο facebook με μια τρυφερή ιστορία σχετικά με τη γνωριμία τους.

«Περπατούσα σε κεντρικό δρόμο και πέφτει το βλέμμα μου σε ένα μικρό, σχεδόν νεογέννητο κεφαλάκι. Με θράσος, αλλά και διστακτικά, «λιώνοντας» όμως από την ομορφιά του, μπαίνω μέσα στο μαγαζί όπου βρισκόταν στην αγκαλιά μιας ξανθιάς κούκλας, της μανούλας του, και λέω: “Θα μου τον δώσετε να κάνει τον γιο μου στο ‘Ταμάμ’;” Ξαφνιασμένοι, αλλά γλυκύτατοι αλλά και αξιολάτρευτοι, οι γονείς του μού χαμογέλασαν. Πολύ σύντομα ο ΑΝΤ1 και ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ο σκηνοθέτης, μου έδωσαν το πράσινο φως κι έτσι λάτρεψα και έσφιξα στην αγκαλιά μου τηλεοπτικά αυτό το υπέροχο πλασματάκι» έγραψε η Λίλιαν Αρχοντή στη δημοσίευσή της, περνώντας έπειτα στα συναισθήματα που ένιωσε πρόσφατα, όταν ξανασυνάντησε τον μπέμπη του «Ταμάμ», ο οποίος στην πραγματικότητα ονομάζεται Ραφαήλ και είναι πλέον ένας πανέμορφος, κατάξανθος πιτσιρίκος.

«Χρόνια μετά ο χρυσός μου ο Ραφαήλ στην αγκαλιά μου ξανά, μια και δεν χωρίσαμε ποτέ… Αγνή ψυχούλα μου, βελούδο προσωπάκι μου, γαλάζια του Θεού μάτια μου, χρυσά του ήλιου μαλλιά μου, πανέξυπνο παιδί μου, σου εύχομαι να λάμπεις, να φωτίζεις, να ομορφαίνεις τις γειτονιές και τις καρδιές όλου του κόσμου! Σ’ αγαπώ πολύ, ήλιε μου» κατέληξε στο τρυφερό της post η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This