«Έχει κάνει μετάσταση…»: Συγκλονιστική η αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά

Η μάχη του με τον καρκίνο και το μήνυμα στη γυναίκα του, ενώ γνώριζε πως θα πεθάνει...

Must Read

«Καλησπέρα και καλή βραδιά»… Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του άρχοντα της πίστας Βασίλη Καρρά, εκτός από τη φράση σήμα κατατεθέν του;

Η ζωή του Βασίλη Καρρά ζωντανεύει μέσα από τις αφηγήσεις του στον συγγραφέα και φίλο του Θάνο Κανούση, τον οποίο επέλεξε να συγγράψει τις σελίδες της ζωής του, συγκλονίζοντας με όσα είπε για τη μάχη με τον καρκίνο, τη γυναίκα και την κόρη του.

«Η Ειρήνη, η κόρη μου, είναι ένα καταπληκτικό παιδί και είμαι πολύ περήφανος για αυτή. Η μάνα της την μεγάλωσε μόνη της σχεδόν και της έδωσε όλα εκείνα τα εφόδια για να γίνει μια καταπληκτική γυναίκα. Το λέω αυτό, γιατί εγώ ξενυχτούσα και δεν με έβλεπε πολλές ώρες. Δεν μπορεί ο πατέρας να πει ότι βοήθησε πολύ στην ανατροφή του παιδιού του, όταν κάνει αυτή τη δουλειά. Έκανα ότι ήταν δυνατό. Έχει όμως μια σωστή ανατροφή, ξέρει τα πράγματα από τη σωστή τους πλευρά, ξέρει τι της γίνεται, ξέρει ποια είναι και ξέρει κυρίως τι σημαίνει να είσαι κόρη του Βασίλη Καρρά!» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Καρράς.

Ενώ συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του, αποχαιρετώντας την: «Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ».

Ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και τα παρασκήνια της καριέρας του, μέχρι εκείνη τη μοιραία μέρα που σίγησε η φωνή του…

Η αυτοβιογραφία του κυκλοφορεί την Πέμπτη 16 Μαϊου από τις εκδόσεις Ταξιδευτής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This