Σε… διπλό ταμπλό η Σμαράγδα Καρύδη

Must Read

Με διπλή παρουσία η δημοφιλής Σμαράγδα Καρύδη την επόμενη σεζόν! Το επόμενο φθινόπωρο θα επανακάμψει τηλεοπτικά η παραγωγή «IQ 160» στο Star, η αστυνομική – κωμική σειρά με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή.

Ωστόσο, η ηθοποιός πέρασε από δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι «One question» («Μια ερώτηση») του Mega, το οποίο προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του σταθμού τα Σαββατοκύριακα. Πολλά και διαφορετικά τα πρόσωπα που έχουν κάνει μέχρι στιγμής δοκιμαστικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι, και όχι μόνο από τη showbiz.

Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη, η συνάδελφος Ανθή Βούλγαρη, το μοντέλο Γιώργος Καράβας, ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας και άλλα επίσης γνωστά πρόσωπα έχουν μπει στην κούρσα διεκδίκησης. Φαίνεται πως προκρίνεται στην παρούσα φάση η λύση της Σμαράγδας Καρύδη, που έχει παρουσιάσει με επιτυχία πολλές παραγωγές στο παρελθόν στο Mega, μεταξύ των οποίων το «Ενα εκατομμύριο yen», αλλά και το «Celebrity Game Night», και γι’ αυτό έχει το προβάδισμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This