Η πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σταυρινούδη βάφτισε το πρώτο της εγγόνι

Must Read

Βάφτισε το πρώτο της εγγόνι η πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και μετέπειτα υποψήφια ευρωβουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μαρία Σταυρινούδη.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η Χιώτισσα επιχειρηματίας, ιθύνων νους σήμερα της εταιρίας καλλυντικών Mastic Origins, την οποία διευθύνουν τα παιδιά της Βικτώρια και Γιάννης Σόδης, έκανε τα βαφτίσια του εγγονού της στην Αθήνα, στο Κτήμα Νεφέλες, την περασμένη Κυριακή, παρουσία πλήθος Χιωτών φίλων της οικογένειας, μεταξύ των οποίων και ο εφοπλιστής επιχειρηματίας Μάρκελλος Καλλιμασιάς.

Το μωράκι, γιος της κόρης της πρώην βουλευτού Βικτώριας Σόδη και του Χρήστου Παρασκευουλάκου, είναι δέκα μηνών και πήρε το όνομα του παππού του, Σωτήρη Παρασκευουλάκου. Ο μικρός Σωτήρης λοιπόν, φορώντας το κοστουμάκι του κι έχοντας στο πλάι του τους τέσσερις νονούς του, μπήκε στην κολυμβήθρα άνετος και ωραίος, χωρίς καμιά διαμαρτυρία και δίχως πολλά… κλάματα.

Κοντά του ήταν η 90χρονη προγιαγιά του και η «νεότατη γιαγιά» του Μαρία Σταυρινούδη, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Το ενδιαφέρον για τα κοινά, που υπάρχει ακόμη και σήμερα για εκείνη, καθώς δέχεται προτάσεις από κόμματα, της το εμφύσησε ο πεθερός της Γιάννης Σόδης, που διετέλεσε βουλευτής της Ν.Δ. και δήμαρχος Χίου. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. βρέθηκε το 2014 κι ενώ έμεινε λίγο, εντούτοις κατάφερε να κάνει πολύ θόρυβο, όταν παραιτήθηκε δυσαρεστημένη από την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, το 2017, κατηγορώντας το κόμμα ότι έχει χάσει τον ιδεολογικό του προσανατολισμό, έχει απομακρυνθεί από τις θέσεις του, έχει παραμάγαζα και «Γκρούεζες» παλαιοκομματικού τύπου.

Η Μαρία Σταυρινούδη, ενώ δηλώνει ακόμη ότι ανήκει στη λεγόμενη «λαϊκή Δεξιά», εντούτοις ο τίτλος στον οποίο «απαντά σήμερα» με χαρά είναι αυτός της γιαγιάς του νεοφώτιστου εγγονού της Σωτήρη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This