Έρωτες και καυτά φιλιά στα μπουζούκια για γνωστά ζευγάρια

Must Read

Αγκαλιές, φιλιά και selfie πόζες στα μπουζούκια από δύο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει μπει πια στην τελική ευθεία για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, διασκέδασε μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στο νυχτερινό κέντρο Nox. H εγκυμονούσα παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας, οι οποίοι είναι ήδη γονείς ενός γιου, του 15 μηνών Βλάση, ανυπομονούν να υποδεχτούν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους.

Η μεγάλη χαρά που έχουν φάνηκε και κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, καθώς ήταν μέσα στα… μέλια, ενώ δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν και στιγμές από τη βραδιά τους. Σημειώνεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπαίνει οσονούπω στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα γεννήσει το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου.

Κέφια

Στο μεταξύ, ο Αλέξης Παππάς και η σύντροφός του Ελένη Αϊβαλή απαθανατίστηκαν σε μεγάλα (ερωτικά!) κέφια στο νυχτερινό κέντρο Fantasia. Ο πρώην παίκτης του «Survivor», ο οποίος ήταν από τους πολλούς συμμετέχοντες στον φετινό κύκλο του reality που αποχώρησαν οικειοθελώς, διασκέδασε μαζί με την αγαπημένη του.

Στη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, οι δύο ερωτευμένοι μαγνήτισαν τα φλας, εκφράζοντας πολύ διαχυτικά, με παθιασμένα φιλιά στα χείλη, τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον. Για την ιστορία, το ειδύλλιο του Αλέξη Παππά με την Ελένη Αϊβαλή, η οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο, με τον οποίο έχει αποκτήσει κι έναν γιο, έγινε γνωστό πριν από έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This