Θρήνος: «Έφυγε» νωρίς η Δήμητρα Ζέρβα

Must Read

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Δήμητρα Ζέρβα, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η ηθοποιός και ερμηνεύτρια «έφυγε τόσο νωρίς από μία δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε».

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα της πουν το τελευταίο αντίο την Παρασκευή 17/05/2024 στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στις 12:30.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Ακόμα ένα θλιβερό νέο. Ακόμα μια θλιβερή αποχώρηση όπως ενημέρωσε η αδελφή της μέσω ανάρτησης της.

Μια γλυκιά  μας συνάδελφος, ένα ταλαντούχο πλάσμα του θεάτρου μας, ένα γελαστό κορίτσι μας άφησε τόσο νωρίς μετά από μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Η Δήμητρα Ζέρβα δεν είναι πια κοντά μας.

Θα την αποχαιρετήσουμε την Παρασκευή στις 12.30 από το κοιμητήριο των Αγίων Ανάργυρων. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Δήμητρα και ειλικρινή συλληπητήρια απ’ όλους μας στους οικείους σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλή ανάπαυση στην ψυχή της! Μήπως ήταν και η νέα αυτή γυναίκα θύμα των γνωστών εμβολίων με τις πολλές δυσάρεστες παρενέργειες ???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This