Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ με guest star τον Λένι Κράβιτζ

Την 1η Ιουνίου στο Λονδίνο

Must Read

«Έχοντας εμφανιστεί σε κοινό σε όλο τον κόσμο, ο Κράβιτζ θα ανέβει στη σκηνή λίγο πριν ξεκινήσει η ετήσια αθλητική εκδήλωση με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο στην αγγλική πρωτεύουσα», αναφέρει η UEFA.

Ο Λένι Κράβιτζ θα ανέβει στην σκηνή πριν από τον αγώνα της χρονιάς μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Ιουνίου στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου για τον τελικό του Champions League.

Ο τέσσερις φορές νικητής του βραβείου Γκράμι, ο οποίος σε μια καριέρα τριών δεκαετιών έχει κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ που έχουν πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έλαβε πρόσφατα το «Music Icon Award» στα People’s Choice Awards 2024.

«Αισθάνομαι πραγματικά γεμάτος ενέργεια ενόψει της εμφάνισής μου για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο, μια πόλη που κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στη δική μου καρδιά. Θα είναι ένα τόσο συναρπαστικό γεγονός πριν από έναν τελικό που σημαίνει τόσα πολλά για τόσους πολλούς. Είναι μια τέλεια δικαιολογία για να μαζευτούμε και να απολαύσουμε λίγη μουσική και το αίσθημα της συντροφικότητας και της ενότητας» είπε ο 60χρονος διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης. Ο τελικός και το σόου θα μεταδοθούν σε περισσότερες από 200 χώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This