Η Φουρέιρα θα παντρέψει τον Παντελή Τουτουντζή με τον γιατρό της καρδιάς του

Must Read

Φαίνεται πως οι gay γάμοι θα έχουν την τιμητική τους στη λεβεντογέννα Κρήτη το φετινό καλοκαίρι. Πέρα από την επισημοποίηση της σχέσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, που θα γίνει στα Χανιά στα τέλη Αυγούστου, πρόκειται να κάνουν τον πολιτικό γάμο τους στο ίδιο νησί και ο makeup artist των διασημοτήτων Παντελής Τουτουντζής με τον γιατρό σύντροφό του Νάσο.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Παντελής, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Οk!», αποκαλύπτοντας τόσο το γαμήλιο location όσο και τη σταρ κουμπάρα τους, δηλαδή την Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει βαφτίσει και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας ο ίδιος και ο σύντροφός του.

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμός, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για εμάς αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα» δήλωσε σχετικά στη συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος μετράει πια 18 χρόνια κοινής πορείας με τον αγαπημένο του Νάσο κι έχουν υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντελής Τουτουντζής είχε πανηγυρίσει προ μερικών μηνών την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο μέσα από μία τρυφερή φωτογραφική ανάρτηση με την οικογένειά του στο Instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This