Η Κλέλια Ανδριολάτου έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών

Must Read

Είναι μία από τις ομορφότερες και πιο λαμπερές Ελληνίδες ηθοποιούς του καιρού μας, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους φωτογράφους του Φεστιβάλ Καννών, στο κόκκινο χαλί του οποίου βάδισε, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου, πρωταγωνίστρια τις εξαιρετικά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Maestro», η οποία αυτές τις ημέρες βρέθηκε στο κορυφαίο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του πλανήτη και, φυσικά, όπως ήταν λογικό, τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων και τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και το γεγονός ότι το «Maestro» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό, καθώς, ως γνωστόν προβάλλεται και στο Netflix. Η δημοφιλής και… εξαιρετικά φωτογενής ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά με φωτογραφίες από την εμφάνισή της στο φεστιβάλ που διεξάγεται στην παραθαλάσσια γαλλική πόλη και, όπως αναμενόταν, απέσπασε αποθεωτικά σχόλια.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This