Ο Μάθιου Πέρι «επισκέπτεται» συχνά την Κόρτνεϊ Κοξ, ακόμη και μετά θάνατον

Όσα περιέγραψε η ίδια

Must Read

Μία σχέση που θα κρατά αιώνια! Ο Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) ή «Τσάντλερ Μπινγκ», θα είναι πάντα εκεί για τη “Μόνικά” του, τον χαρακτήρα της σειράς “Friends”, ”Φιλαράκια”, που υποδύθηκε η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox)…

Η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή “CBS Sunday Morning” μίλησε για τον εκλιπόντα πρωταγωνιστή και καλό της φίλο και αναφέρθηκε στην απώλειά του που συγκλόνισε τον κόσμο τον περασμένο Οκτώβριο. «Είμαι τόσο ευγνώμων που συνεργάστηκα τόσο στενά μαζί του για τόσα πολλά χρόνια» είπε η Κοξ φανερά συγκινημένη, αποκαλύπτοντας πως ο αγαπημένος ηθοποιός την «επισκέπτεται» συχνά. «Μιλάω με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον Μάθιου. Νιώθω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που, νομίζω, μάς καθοδηγούν», εξήγησε η ηθοποιός, τονίζοντας πως «διαισθάνομαι ότι ο Μάθιου είναι σίγουρα εδώ γύρω».

Μία εβδομάδα πριν η Κόρτνεϊ Κοξ τίμησε την 20ή επέτειο από το φινάλε της επιτυχημένης κωμικής σειράς και ανέφερε: «Έχουν περάσει 20 χρόνια από το φινάλε της σειράς ‘Friends’. Δεν ξέρω πώς καταφέραμε να παίξουμε με τόσα δάκρυα. Για πάντα ευγνώμονες», σχολίασε η “Μόνικα Γκέλερ”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This