Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε το… όπλο της!

Must Read

Η Ελενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open και βρέθηκε να μιλά για το «TV Queen» αλλά και για τους αρνητικούς, τοξικούς ανθρώπους.

Η ίδια είπε για το ριάλιτι για νέες παρουσιάστριες: «Οταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ξέρεις πού μπαίνεις. Τα κορίτσια είναι πανέξυπνα. Εγώ όμως θέλω να μιλήσω για αυτούς που είναι έξω από το παιχνίδι. Θα ήθελα όλοι οι επαγγελματίες παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι που έχουν ενστάσεις να θυμηθούν από πού έχουν ξεκινήσει, πόσο τους έχουν στηρίξει, με τι τρόπο έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει και να συζητήσουμε πάνω σε αυτό.



Είναι άδικη η κριτική στο “TV Queen” και ανεπίκαιρη, και είναι ότι όταν κάποιος είναι νεούλης στη δουλειά, πρέπει να τον πολεμήσουμε. Την αρνητική θέση από την αρχή δεν την καταλαβαίνω. Θέλω να προστατέψω τα κορίτσια. Μου τη δίνει στα νεύρα αυτό. Εγώ δεν ακούω τίποτα από κριτικές γιατί είναι δική μου η ζωή, δεν με ενδιαφέρει, δεν ξέρουν.

Το ότι είναι χόμπι όλων να ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι ή να λένε βαρύγδουπα πράγματα με μία περιρρέουσα αρνητίλα είναι σημείο των ανθρώπων που δεν είναι καλά οι ίδιοι. Κάνει σχόλια ο καθένας εκεί που μπορεί, εκεί που δεν έχει συμφέροντα, θα πει για το δικό του “μαγαζί” και θα πει ψέματα για κάποιο άλλο. Στη σημερινή τηλεόραση κυριαρχεί μια αρνητική τοξικότητα. Για μένα η τηλεόραση είναι παρέα και το έχουμε ξεχάσει. Η γνώμη είναι μπολιασμένη με αρνητισμό και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Το αποδίδω στην ευκολία να πούμε κάτι για τον άλλον γιατί είναι πιο δύσκολο να στηρίξουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This