Ελένη Ράντου: «Ήταν τρομερά ψυχαναγκαστικό να είμαι συνέχεια χαρούμενη» (video)

Must Read

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Ελένη Ράντου, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε μια δική της διασκευή βασισμένη σε έργο του Γούντι Αλεν, το «Τζάζμιν» και σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, εμφανίστηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η ηθοποιός που έχει αποθεωθεί από το ελληνικό κοινό, μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, και αποκάλυψε μικρά παρασκηνιακά μυστικά, όπως το ότι είχε την οδηγία να αδυνατίσει λίγο για τον ρόλο της Τζάσμιν. Φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον ρόλο της στην κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» λέγοντας πως ο ρόλος της εκκεντρικής περσόνας, είχε και κάτι από τον εαυτό της. 

Η θεατρική παραγωγός και ηθοποιός, τόνισε ότι η κωμωδία την έχει κουράσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια καθώς πιεζόταν να προσπαθεί να κάνει τους θεατές να γελάσουν κάθε βράδυ της παράστασης: «Μου φαινόταν τρομερά ψυχαναγκαστικό να είμαι συνέχεια χαρούμενη. Με έφτασε στα όρια του νευρικού μου συστήματος. Σαν είδος, βρίσκω την κωμωδία πιο δύσκολο και σίγουρα πλήττεις λιγότερο ερμηνεύοντας το κάθε βράδυ.»

H κ. Ράντου ανέφερε επίσης μερικά περιστατικά ακραίου θαυμασμού από θαυμαστές κατά την διάρκεια της παράστασης, μερικά από τα οποία, άκρως παράλογα έως και ενοχλητικά. Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη της:

Δείτε επίσης: Μπέτυ Λιβανού: «Ακόμα μου λένε ότι είμαι όμορφη, περισσότερο κι απ’όταν ήμουν νέα» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This