Πωλητήριο στο μαγαζί της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα

Must Read

Πωλητήριο έχει μπει στο μαγαζί της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα, στο Λαγονήσι.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsbreak.gr, το Poeme, το όμορφο ζαχαροπλαστείο που σέρβιρε βάφλες και παγωτό στο Λαγονήσι, διατίθεται προς πώληση. 

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι έβαλε πωλητήριο και στο πρώτο σπίτι του, όπου γεννήθηκαν τα παιδιά τους. Ο ίδιος ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε εξομολογηθεί σε ανάρτησή του ότι αδυνατούσαν να αποπληρώσουν το δάνειο για την πρώτη κατοικία τους. 

Πιθανόν η ενασχόληση του τηλεοπτικού ζευγαριού με την αυτοδιοίκηση αλλά και η αναδουλειές τον χειμώνα, τους οδήγησε στην απόφαση να διαθέσουν προς πώληση και την επιχείρησή τους.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα έγινε γνωστή η παραίτηση της Ν. Κακκαβά από τον δήμο Σαρωνικού με την ίδια να μιλάει για απαράδεκτες συμπεριφορές και τον δήμαρχο να την κατηγορεί ότι είχε επιδείξει «αγενή και ασεβή συμπεριφορά».

«Πόλεμος» στον δήμο Σαρωνικού: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος η Ναταλί Κακκαβά αφήνοντας αιχμές – «Ήταν ασεβής», λέει ο δήμαρχος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εγω τον θυμαμαι πριν μερικα χρονια που τον ειχαν αφησει εξω απο τα πρωιναδικα και εβγαινε στα καναλια και κλαιγοταν μπροστα σε ενα τυροπιταδικο…οτι δε τον παιρνουν στην τηλεοραση και τον πεταξαν..μετα απο λιγα χρονια ειδα οτι καποιος τελικα τον μαζεψε και εμφανιστηκε ξανα.. Τωρα βλεπω οτι το τυροπιταδικο εγινε μαγαζι ολοκληρο το οποιο και πουλαει.. Οπως και να χει δε μας αφορουν τα προσωπικα του καθενος, αλλα απο τοτε που τον ειδα να κλαιγεται και να πεταει χολη μου βγαζει αηδια..

  2. Παιδιά όσο βάζετε σε υπεύθυνες θέσεις, φίλους, διάσημους, κονέ, ξαδέρφια κλπ κι όσο εμείς τους ψηφίζουμε, τέτοιες καταστάσεις θα έχουμε.

  3. Δεν πάει η κάθε κυρά Κατίνα να ασχοληθεί με τα κοινά. Έλεος πια σε αυτή την χώρα. Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και η Αθήνα για να καθαρίσει, θέλει τον Ηλία της.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This