Χαμός στο Twitter με τις λεσβίες στο First Dates!

H σατανική σύμπτωση που σχολίασαν οι χρήστες

Must Read

Το πρώτο gay ζευγάρι στην εκπομπή First Dates σχολιάζει πλήθος χρηστών του Twitter (Χ), με πολλούς να κάνουν λόγο για… σατανική σύμπτωση.

Πέρα από το κοινό όνομα (Μαρίες και οι δύο), τα κορίτσια που δήλωσαν συμμετοχή για να βρουν το άλλο τους μισό στο γνωστό τηλεπαιχνίδι, εμφανίστηκαν με… ίδιο μαλλί και σχεδόν ίδιο outfit!

Mάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι η μια από τις δύο Μαρίες φλέρταρε ανοιχτά την παρουσιάστρια Ζενεβιέβ. 

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΛΕΣΒΙΕΣ, ΧΙΩΤΙΣΕΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΙΕΣ, Η ΠΑΡΙΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΟΥΣΊΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΌΜΟΡΦΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΑΠΌ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΌΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.

  2. Έτσι! Δεν αρκεί η θεσμοθέτηση του γάμου άρα και της τεκνοθεσιας των ομοφυλοφίλων, πρέπει να μπουν και στα σπίτια του κόσμου σε prime time. Πρέπει να μας το τρίψουν στη μούρη.

      • Το ότι υπήρχαν εντάξει φίλε ναι υπήρχαν οκ. Αλλά δεν έφτανε, θεσμοθετήθηκε σαν προστατευόμενο είδος και τώρα όπως λέει και ο φίλος παραπάνω ε ας μας το τρίψουν και στη μούρη ας μπουν στα σπίτια μπας και κανένα βλαστάρι εμπνευστεί έτσι; Για όνομα ρε παιδιά, για όνομα δηλαδή. Τόσο χαμηλό επίπεδο; Οι κοπέλες αυτές ή όποιος άνθρωπος γουστάρει ότι του καπνίσει οκ δικαίωμα του παιδιά και κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τις επιλογές κανενός. Αλλά άλλο αυτό κι άλλο η αηδιαστική προπαγάνδα που ξαφνικά έπρεπε να μας φυτευτεί θέλουμε δε θέλουμε και ξέρουμε όλοι από που. Είναι τουλάχιστον θλιβερή αυτή η εικόνα για χίλιους λόγους. Τέλος πάντων, το σίγουρο είναι ότι όλα πληρώνονται σε ανύποπτο χρόνο είτε είσαι σκουπιδιάρης είτε πρωθυπουργός πρόεδρος ή βασιλιάς. Πάντα έρχεται αυτή η φοβερή ώρα. Η αλαζονεία τυράννους γεννά λέει ο σοφός τραγωδός και μετά λέει και την κατάληξη. Κάτι ήξερε.

      • Άσε ρε άσσε. O κομπλεξικός νέο-Έλληνας πιστεύει ότι είναι μοντέρνος υπερασπιζόμενος το αφύσικο. Αλλού είναι ο μοντερνισμός, στις ιδέες που προάγουν τον άνθρωπο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This