Σάλος στο TikTok με τα πανάκριβα ψώνια της Τούνη – «Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σουπερμάρκετ»

Οργή των χρηστών για την επίδειξη πλούτου

Must Read

Καταιγισμό σχολίων προκάλεσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο TikTok όπου η γνωστή influencers επιδεικνύει πανάκριβα brand που αγόρασε στο ταξίδι της στην Αμερική.

Η Τούνη που μοιράστηκε στιγμιότυπα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Σικάγο και το Λας Βέγκας όπου επισκέφθηκε αξιοθέατα και πολυτελή εστιατόρια, δημοσίευσε και βίντεο με τις αγορές που έκανε σε εμπορικό κέντρο. Φυσικά πρόκειται για ρούχα και τσάντες τα οποία η ίδια λέει ότι αγόρασε με έκπτωση, την ώρα που οι τιμές ακόμα και μειωμένες ακούγονται τουλάχιστον εξωφρενικές στον μέσο Έλληνα. 

Η ίδια αγόρασε ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων και πλήρωσε 1.319 δολάρια με την έκπτωση, ενώ αντίστοιχα έδωσε 2.409 δολάρια για μια τσάντα που κόστιζε 3.450 δολάρια.

«Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί, καλά αστειεύομαι, σπατάλες είναι» σχολίασε η ίδια στο βίντεό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «καταιγίδα» αντιδράσεων.

@j.touni

Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Μάλιστα σε χρήστη που της έγραψε ότι περιμένει να πληρωθεί για να πάει σούπερ μάρκετ, η ίδια του απάντησε ότι δεν ευθύνεται εκείνη γι αυτό. 

Δείτε μερικά από τα σχόλια και τις ειρωνικές απαντήσεις της Ιωάννας Τούνη:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μα δεν καταλαβαίνω, γιατί μεροκαματιάρηδες άνθρωποι την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα..
    Δεν μας φτάνει που σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα ζευγάρι παπούτσια γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά, να παραμυθιαζόμαστε και με ανούσιες πολυτέλειες.?
    Άμα δεν μπορείς να αγοράσεις αυτά τα προϊόντα, με ποια λογική παρακολουθείς αυτές που μπορούν? Για να στεναχωριέσαι περισσότερο με την α-τιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει??
    Παιδιά ασχοληθείτε με αυτά που αξίζουν και όχι με αυτά που κοστίζουν … Με αγάπη το λέω

  2. ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ,ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΗΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This