Γιώργος Καβακάκης: Ο «λύκος» έκλεισε τα 41!

Must Read

Κι όμως, ο Γιώργος Καβακάκης έκλεισε τα 41 – κι ας μην του φαίνεται! Το πρώην μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων, διασκέδασε στο Posidonio μαζί με την όμορφη σύντροφό του Πελαγία Καζολέα και καλούς φίλους.

Η τελευταία είχε πάρει μέρος στο προπέρσινο «Survivor», με τον επιχειρηματία να τη στηρίζει δημόσια σε αυτή την επιλογή της, γράφοντας τότε σχόλια υπέρ της στα social media. Μάλιστα, η σχέση τους σαν να δυνάμωσε μέσα από τη δοκιμασία της απόστασης, όταν εκείνη επέστρεψε στα πάτρια εδάφη από τον εξωτικό Αγιο Δομίνικο.

Μάκης Καπάτος, Εύα Λεούση, Γιώργος Καβακάκης, Πελαγία Καζολέα

Εκτοτε οι δυο τους πάνε παντού «πακέτο» και δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται πότε θα ακούσουμε (επιτέλους!) ότι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Το σίγουρο είναι πως ταιριάζουν πολύ και τη βραδιά των γενεθλίων του Γιώργου φάνηκε ακόμη μία φορά πόσο δεμένοι και ερωτευμένοι είναι. Η Πελαγία διάλεξε και την εντυπωσιακή γενέθλια τούρτα του αγαπημένου της, πάνω στην οποία δέσποζαν μία πανσέληνος και ένας λύκος. Καθόλου τυχαία, βέβαια, αφού λύκος είναι το παρατσούκλι του Γιώργου Καβακάκη.

Οπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, του το είχε βγάλει ο αείμνηστος Μιχάλης Ασλάνης λόγω του βλέμματος που είχε στις τελικές πόζες του την περίοδο που έκανε τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ. Στον ίδιο άρεσε πολύ αυτό και κάπως έτσι «χτύπησε» το τατουάζ με τον λύκο που κοσμεί το χέρι του. «Μπορεί ο λύκος να μην έχει τη δύναμη της αρκούδας ή του λιονταριού, αλλά δεν θα τον δεις ποτέ να χορεύει σε τσίρκο. Αυτό τα λέει όλα και για μένα και για τη σημασία του τατουάζ» είχε δηλώσει σχετικά ο Γιώργος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Αλέξανδρος Σωτηριάδης, Πελαγία Καζολέα, Μελίνα Νικολαϊδη Γιώργος Καβακάκης,

Πέρα από την αγαπημένη του, Πελαγία, στο πλευρό του εορτάζοντα βρέθηκαν τη βραδιά των γενεθλίων στο στο Posidonio και ο καλός του φίλος και PR man Μάκης Καπάτος μαζί με την κούκλα σύζυγο και συνεργάτιδά του Εύα Λεούση, όπως επίσης ο γυμναστής Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με την αγαπημένη του Μελίνα Νικολαΐδη. Χρόνια πολλά στον Γιώργο Καβακάκη ευχήθηκαν από την πίστα και οι πρωταγωνιστές του σχήματος Θοδωρής Φέρρης και Νίκος Απέργης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ξεφτιλισμένη Ελληνική κοινωνία. Το μυαλό όλων είναι στην προβολή, το φαΐ και το πήδημα. Ξεσκισμένοι όλοι σας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This