Η προειδοποίηση της Μαρίας Σολωμού στον πρώην σύζυγό της και υποψήφιο ευρωβουλευτή

Must Read

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου να έχουν χωρίσει εδώ και 16 χρόνια, ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές, όχι τυπικά καλές για χάρη του παιδιού που απέκτησαν μαζί, αλλά ουσιαστικά καλές, σαν ο «καυτός» έρωτας που τους ένωσε στο παρελθόν να εξελίχθηκε σε μια ζεστή φιλία. Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της on camera συνάντησής τους για τις ανάγκες της εκπομπής της ηθοποιού «Μαρία τη νύχτα», στο YouTube.

«Δεν θα την πω συνέντευξη γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Οπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Κόμπλεξ

«Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Εχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις» ανέφερε με τη σειρά του ο Μάριος Αθανασίου.

Σε ό,τι αφορά τον λόγο που οι δυο τους δεν συνεργάζονταν σε τηλεοπτικές σειρές μέχρι που τους προέκυψε το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» στον ΑΝΤ1, ο Μάριος σχολίασε με χιούμορ: «Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου». Φυσικά, η κουβέντα των δύο πρώην οδηγήθηκε και στις ευρωεκλογές, όπου ο Αθανασίου είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες» τον… προειδοποίησε η Μαρία Σολωμού. «Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί» παραδέχτηκε η Μαρία Σολωμού. Για την ιστορία, η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου υπήρξαν ζευγάρι επί πέντε χρόνια, από το 2004 έως το 2009, ενώ το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Αλέξανδρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This