Το δράμα της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο από τον Νικόλα

Το θρίλερ εξαφάνισης του αδερφού της Τατιάνας επισκίασε τη «βόμβα» χωρισμού - Ακόμη και η γνωριμία της με τον Μπαρμπαλιά πέρασε σε δεύτερη μοίρα

Must Read

Η λαμπερή αλλά και μελαγχολική κοσμική εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ και οι ώρες αγωνίας για το δράμα της εξαφάνισης του αδερφού της, πριν ανθίσει το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

Πολύ όμορφη και πολύ κομψή, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρήκε τη δύναμη, παρά το οικογενειακό δράμα με την εξαφάνιση του αδελφού της, και έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση της καλοκαιρινής collection του brand Themis Z στο κατάστημα της Βαλαωρίτου στο κέντρο της Αθήνας.

Με μάξι εμπριμέ φόρεμα από τη νέα συλλογή της αγαπημένης της φίλης Θέμιδας Ζουγανέλη Κανελλοπούλου, η Τατιάνα, που δεν έχει μάθει να κρύβεται, αν και μελαγχολική, απέδειξε ότι η ζωή συνεχίζεται… Αλλωστε, δεν θα μπορούσε να λείπει από το event, καθώς το brand της Θέμιδας Ζουγανέλη τάσσεται στο πλευρό των ατόμων με ζητήματα ψυχικής υγείας, προσφέροντας στο Breathe -τον σύλλογο που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ- μέρος από τα έσοδα των πωλήσεών του. Η ίδια μάλιστα έδωσε μόνη το «παρών» και στο πριβέ δείπνο που ακολούθησε στο εστιατόριο Athéneé, παρουσία της διάσημης ηθοποιού Kelly Rutherford, που μίλησε για τη σημασία και τη δύναμη της φιλίας, παρουσία και ηθοποιών, όπως η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Μαζί σε εγκαίνια

Τι παιχνίδια όμως παίζει η μοίρα! Πριν από έναν χρόνο, στις 25 Μαΐου 2023, η Μπλάτνικ με τον (τότε) σύζυγό της πρίγκιπα Νικόλαο και τη μητέρα της Marie Blanche Bierlein πόζαραν χαμογελαστοί στα εγκαίνια του καταστήματος Themis Z, ανυποψίαστοι για όσα τους επιφύλασσε το μέλλον: ένα διαζύγιο και μία περίεργη εξαφάνιση, καθώς εδώ και δύο εβδομάδες αγνοείται στο Μαλιμπού ο 53χρονος ετεροθαλής αδερφός της Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ! Μάλιστα, πριν από τρία μόλις 24ωρα η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στις αναζητήσεις, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Πριν από δέκα μέρες χάθηκε ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Αττι. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον. Σημαίνει τον κόσμο για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδερφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας…»

Ο γοητευτικός 53χρονος άνδρας εθεάθη τελευταία φορά αργά το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Αντζελες, και συγκεκριμένα στη 1.10 π.μ., και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί. Ο θετός αδερφός της Τατιάνα Μπλάτνικ την τελευταία φορά που κάποιος τον είδε φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος. Στις ώρες αγωνίας της Τατιάνας, εκτός από τους φίλους της στην Ελλάδα, της συμπαραστέκεται με μοναδική αγάπη και ζεστασιά -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso»- η πρώην πεθερά της (τέως βασίλισσα) Αννα Μαρία, που λατρεύει την Τατιάνα σαν κόρη της. Αλλωστε η Τ. Μπλάτνικ και η Αννα Μαρία έδωσαν μαζί το «παρών» στην τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στο Καλλιμάρμαρο. Η κοινή εμφάνιση των δύο γυναικών μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον πρίγκιπα Νικόλαο επιβεβαιώνει και την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους, που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους…»

Τατιάνα Μπλάτνικ

Αγωνία

Το διαζύγιο πάντως δεν φαίνεται να έδωσε «ανάσα» στη γλυκιά Τατιάνα, εξαιτίας του θρίλερ και τις δραματικές ώρες αγωνίας που ζει με την εξαφάνιση του θετού αδερφού της. Οπως δεν μπορεί να χαρεί και τη στενή της φιλία με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, που μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά παίζει στα gossips που κυκλοφορούν – αν δηλαδή η φιλία τους, που πράγματι υπάρχει, και η χημεία που έχουν ως νέοι και ωραίοι άνθρωποι με ίδιο στιλ και κουλτούρα εξελιχθοεί σε επίσημη σχέση με happy end.

Μετά και το τραγικό γεγονός στη ζωή της Τατιάνας κρατούν αυτό που έχουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», δεν απαντούν και αγνοούν ακόμα και τα απίστευτα και ευφάνταστα σενάρια που γράφονται, όπως ότι «μαζί το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε το Πάσχα στο Μπαλί»! Η αλήθεια είναι, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά η «Espresso», ότι στο Μπαλί βρέθηκε ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς μόνο με τα δύο του παιδιά και τα υπόλοιπα μέλη της πολύ δεμένης οικογένειάς του. Τα κουτσομπολιά για τον έρωτά τους ξεκίνησαν τόσο από το γεγονός ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι στο νεοκλασικό σπίτι του Γιώργου Μπαρμπαλιά, όσο και από το ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Νικόλαος ζούσαν συμβατικά μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, περιμένοντας να περάσει ένα χρονικό διάστημα από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκειμένου να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους για την προσωπική τους ζωή.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This