Οι Droulias Brothers «έκαψαν» τον Καναδά

Τα δύο αδέλφια ξεσήκωσαν την ομογένεια στη μίνι περιοδεία που έκαναν σε Τορόντο και Μόντρεαλ

Must Read

Χαμός στον Καναδά με τους Droulias Brothers. Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας, τα δύο αδέλφια που μοιράζουν την καταγωγή τους ανάμεσα σε Μύκονο και Κρήτη, ξεσήκωσαν για τα καλά την ελληνική ομογένεια στη μίνι περιοδεία που έκαναν σε Τορόντο και Μόντρεαλ.

Με «όπλο» το νησιώτικο ταμπεραμέντο τους και με την κρητική μουσική να κυλάει στο αίμα τους, οι Droulias Brothers έκαναν με τη Signature Productions μια γκράντε live εμφάνιση στο Τορόντο, όπου έπαιξαν μπροστά σε περισσότερους από 5.000 Ελληνες, στο πλαίσιο μιας ανοιχτής εκδήλωσης. Στο Μόντρεαλ, από την άλλη μεριά, ο Ηλίας και ο Κωνσταντίνος Δρούλιας εμφανίστηκαν σε μεγάλο κλαμπ της πόλης, σε συνεργασία με την Opa Production, με το live τους να είναι sold out και το συγκεντρωμένο πλήθος να τους αποθεώνει.

Ανάμεσα στα τραγούδια που επέλεξαν για τη διασκέδαση του κόσμου στη σύντομη τουρνέ τους πέραν του Ατλαντικού οι Droulias Brothers ήταν και το νέο τους σουξέ (σε συνεργασία με τον Dj Pizel) «Τα ριάλια», που αποτελεί φρέσκια επανεκτέλεση του ομώνυμου ιστορικού τραγουδιού που ερμήνευσε πρώτη φορά ο Μιχάλης Βιολάρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This