Τίποτα δεν πάει καλά: Ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία η Τζένιφερ Λόπεζ!

Must Read

Στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τζένιφερ Λόπεζ.

Από την μία οι φήμες που οργιάζουν και την θέλουν να χωρίζει από τον άντρα ο οποίος θεωρούσαμε πως ήταν εκείνος που θα έμενε δίπλα της για μια ζωή: τον Μπεν Άφλεκ.

Από την άλλη η περιοδεία της η οποία λίγο πριν ξεκινήσει έχει πάει άπατη αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό και οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι πιο χαμηλά από ποτέ.

Έτσι για να ηρεμήσει από όλους και από όλα η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει την καλοκαιρινή της τουρνέ προκειμένου να βγει για λίγο από το μάτι του κυκλώνα.

Η ίδια είπε για την ακύρωση ότι γίνεται για «προσωπικούς λόγους» ενώ σε μήνυμα προς τους θαυμαστές της ανέφερε πόσο «στεναχωρημένη» και «συντετριμμένη» είναι.

«Να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα το φτιάξω και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…», είπε συγκεκριμένα.

Η περιοδεία επρόκειτο να είναι η πρώτη μετά από πέντε χρόνια, για να υποστηρίξει το πρώτο της σόλο άλμπουμ μετά από μια δεκαετία «This Is Me… Now». Θα ξεκινούσε στις 26 Ιουνίου στο Ορλάντο της Φλόριντα και θα ολοκληρωνόταν στο Χιούστον στις 31 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν θα επιστραφούν.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This