Ο Angelo έκανε αξέχαστο το birthday party του

Must Read

Είναι σταρ στο είδος του, και το απέδειξε γι’ ακόμη μια φορά με το show που έδωσε στο birthday party του στο Swell, στη Βουλιαγμένη, πριν από μερικά βράδια.

Ο Angelo σε στιγμιότυπο του show του

Ο λόγος για τον καλλιτέχνη του face & body painting Angelo, ο οποίος είχε ξεχωρίσει πριν από λίγα χρόνια και στο show «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», χάρη στην ξεχωριστή μορφή τέχνης που παρουσιάζει.

Με τη Νίνα Λοτσάρη και τον σύντροφό της Χρήστο Λεμονίδη

Show έκανε όμως και στο birthday party του, στο γνωστό στέκι και meeting point για celebrities, στα νότια προάστια. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ ο Angelo εμφανίστηκε μπροστά στους καλεσμένους του με εντυπωσιακό μακιγιάζ στο πρόσωπο και το σώμα, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό καλλιτεχνικό act με μουσική υπόκρουση από Madonna. Στη συνέχεια έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας του και διασκέδασε με τους φίλους του από τον χώρο της showbiz (και όχι μόνο) μέχρι τα ξημερώματα.

Αγκαλιά με τη σύζυγο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, Ζέλα

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους του ήταν ο Κύπριος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρίας ιδιωτικών αεροσκαφών Zela Aviation Ανδρέας Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ζέλα, οι ηθοποιοί Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Βάλαρης, Ορνέλα Λούτη, Κατερίνα Τσάβαλου, Χρύσα Κλούβα, Σπύρος Μπιμπίλας, Δημήτρης Γιώτης, οι τραγουδιστές Τζούλια Μασίνο, Ελευθερία Ελευθερίου, Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Νίνα Λοτσάρη, η Σάντρα Βουτσά και ο Γιώργος Δούκας.

Με τον Δημήτρη Γιώτη
Δίπλα στην Ορνέλα Λούτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This