O Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε την Έλενα Κολτζή μετά από 7 μήνες σχέσης – Ηχηρές απουσίες

Ανήμερα των γενεθλίων του παντρεύτηκε ο μοναχογιός της Βουγιουκλάκη και του Παπαμιχαήλ - Η ανάρτηση με τη μητέρα του στο χειρουργείο

Must Read

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Έλενα Κολτζή ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο μοναχογιός του αείμνηστου ζευγαριού που έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο, της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, παντρεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο δημαρχείο του Πειραιά.

Ο γαμπρός επέλεγε γκρι κοστούμι ενώ η νύφη ένα λευκό νυφικό σε ίσια γραμμή με δαντέλα στον ώμο και νυφική στέκα. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν λακωνικός. Αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ανέφερε «θα τα πούμε μετά».

Σημειώνεται ότι η ημερομηνία που διάλεξε το ζευγάρι να παντρευθεί δεν είναι τυχαία, καθώς στις 4 Ιουνίου ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει γενέθλια. Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της μητέρας του από το χειρουργείο, πριν την επέμβαση της καισαρικής.

Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκάλεσε ότι από τον γάμο έλειπε η Έφη Πικούλα, σύζυγος του αείμνηστου θείου του, Τάκη Παπαμιχαήλ. Σε επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η ίδια έστειλε θερμές ευχές και ανέφερε ότι δεν θα πήγαινε στον γάμο. «Να ζήσει ο Γιάννης, το παιδί της Αλίκης. Πέρασε πολλά και χαίρομαι που έχει βρει την σύντροφό του για να πορευθεί στη ζωή του» είπε μεταξύ άλλων.

Από πλευράς του ο θείος του, Αντώνης Βουγιουκλάκης, αδερφός της Αλίκης, είπε ότι δεν είχε ιδέα για τον γάμο του ανιψιού του. «Δεν ξέρω τίποτα, όχι. Δεν έχω ιδέα για ποιον γάμο μιλάτε. Που να ξέρω εγώ ότι παντρεύεται ο Γιάννης;».




Σημειώνεται ότι στον γάμο, καλεσμένη ήταν και η τελευταία σύντροφός του πατέρα του, η Νάντια Μουρούζη, με την οποία διατηρούν πολύ καλή σχέση όλα αυτά τα χρόνια, παρ’ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε αποκληρώσει τον γιο του. 







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Νά ζήσουν εύχομαι ο Γιάννης τώρα που βρήκε το λιμάνι του νά ηρεμήσει και να βρει την ευτυχία εύχομαι τά καλύτερα και για τους δύο και καλούς απογόνους μία μικρή Αλίκη τους το εύχομαι

  2. Να ζήσουν τα παιδιά! Ο Γιάννης πρέπει να έχει ζήσει στη ζωή του μεγάλη μοναξιά και πιστεύω ότι αξίζει να βρει επιτέλους συντροφικότητα και ευτυχία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This