Της μουρλής έξω από τα δικαστήρια με την Super Κική: «Είστε τρελοί όλοι! – Βλέπω τον Τσαγκρίδη με την Μπάρκα»

Eπιτέθηκε στους δημοσιογράφους

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν έξω από τα δικαστήρια το πρωί, όταν έφτασε η Super Κική για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που της έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή τα βίντεο που δημοσίευσε η ilnfluencer στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στο σημείο βρέθηκαν δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να πάρουν δηλώσεις από την Super Κική, ωστόσο η ίδια προχώρησε σε θεατρικό σόου και τους επιτέθηκε λεκτικά, χαρακτηρίζοντας τους τρελούς.

Μάλιστα, προκειμένου να τους αποσπάσει την προσοχή, είπε ότι βλέπει στο βάθος των πρώην σύντροφο της Καινούργιου, με την…. Δανάη Μπάρκα: «Βλέπω τον κ. Τσαγκρίδη με την κ. Μπάρκα! Δεν το πιστεύω! Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε» τους είπε με ειρωνικό ύφος και στη συνέχεια φώναζε: «Το β…ί μου πιάνεις! Είσαι παλαβός! Είστε τρελοί όλοι! Όλοι εδώ πέρα είστε τρελοί! Είσαι παλαβή κι εσύ και όλοι! Είστε τρελοί! Να βρείτε μια κανονική δουλειά να κάνετε».

Για την δικαστική υπόθεση η ίδια δεν έκανε κανένα σχόλιο, ενώ νωρίτερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος υποστηρίζει ότι η Super Κική προσβάλει τον ίδιο και τη σύζυγό του με υπονοούμενα για την σεξουαλικότητά του, δήλωσε: «Είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να ανοίγει το στόμα του και να λέει ότι θέλει, αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά. Ήταν απάνθρωπη η δήλωσή της, δεν σεβάστηκε ούτε το παιδί που περιμένουμε. Με κάλεσε στην εκπομπή της κι εγώ αρνήθηκα να πάω. Δεν ζητάω λεφτά από τη Super Κική, αυτό που θέλω είναι να κατεβάσει τα προσβλητικά βίντεο από το διαδίκτυο».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This