Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη για το βίντεο στη Μύκονο: «Βρε παλιο…! Ξεφτίλες είστε!»

Must Read

Έξαλλη εμφανίστηκε σε ανάρτησή της στο Intsgram η Ιωάννα Τούνη για το βίντεο μέσα σε βίλα της Μυκόνου, το οποίο διέρρευσε στα ΜΜΕ.

Η Θεσσαλονικιά influencer ξέσπασε κατά του παπαράτσι που την κατέγραψε σε βίντεο μαζί με φίλες και συνεργάτιδες της σε βίλα στη Μύκονο όπου έκαναν φωτογράφιση για μαγιό. Σύμφωνα με την ίδια, τα πλάνα καταγράφηκαν χωρίς την άδειά της.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Το μάθαμε σήμερα από το κανάλια. Ήρθε χθες δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, κάπου από κάποιο πεζούλι, με τηλεφακό, με ζουμ, μας έβγαλε παράνομα βίντεο, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας εδώ πέρα με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση. Αλλάζαμε… Σπίτι μας τώρα έτσι;» ακούγεται να λέει εκνευρισμένη και προσθέτει;




«Μας έβγαλε βίντεο το οποίο το έδωσε στα κανάλια και το έπαιξαν, στο οποίο βγήκε κιόλας ο να πει “θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο για το πως ήταν”. Βρε παλιο…! Μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Είναι δυνατόν; Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και το λόγο για το αν σου άρεσε πως ήμασταν στο σπίτι μας ή όχι; Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε! Ξεφτίλες είστε!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This